Aktywne Wpisy

Megasuper +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
CoDwa +24
Można się nie zgadzać z organizatorami, można mieć do nich żal, ale jutro nie chodzi o nich. Każdy kto się uważa za Polaka powinien jutro być w warszawie. Chodzi o to, czy jeszcze mamy w sobie coś z narodu, czy potrafimy razem stanąć obok siebie i się nie kłócić czy już całkiem daliśmy się urobić uśmiechniętej polsce. Bo jak nie wyjdziemy na ulice, to zaraz sprzedadzą nas za granty, tęczowe flagi i
źródło: 464504256_938742064955249_3657066857326622625_n.jpg
Pobierz

A taki pater na kazdej wyprawie kloci sie z ruskami o historie, zwyzywa kogos, ze wojne ojczyzniana wygrali, a nie maja gdzie srac, a w niemczech jezdza nowymi samochodami xD nawet teraz ma serie z Rosji w trakcie trwania wojny i co odcinek sie o tym wypowiada, w sposob negatywny, wiadomo nie kozaczy tam do ludzi i czesto mowi rzeczy naokolo, ale jego filmy w porownaniu do tego pajaca to 100% obiektywizmu. mowi ze jest bieda i nie chcialby tam mieszkac i pewnie predko nie wroci po tym co mowi na filmach bo go nie wpuszcza z powrotem
A ten spel z jaktodaleko pozyteczny idiota kartoflanego fuhrera i reszty, tfu mu na morde
#polskiyoutube #rosja #bialorus #raportzpanstwasrodka #podroze #polskieonuce
źródło: temp_file2626508959387347689
Pobierz@yahoomlody: tak samo.
Pieniądze nie śmierdzą, w razie konfliktu mamy listę potencjalnych kolaborantów. Tzn. Wolnomyślicieli, ktorzy wyłączyli TV i włączyli myślenie.
Każdy wyjazd po 2022r. do Kacapskiej Federacyji jest
@PrawdaTeraz: hahaha nie rozumiem odklejki niektórych kolegów wykopków co do wydumanej rusofili patera. Nie znajdziesz na YT drugiego takiego rusofoba , podróżnika jak Łon :) Natomiast JTD to straszny ignorant , pod przykrywką intelektualisty ( bo ładnie się wysławia) Wiedze czerpie z wikipedii, miał parę spektakularnych gaf. Bedac w Iranie wielokrotnie podkreślał że dominują tam sunnici. Mega był wywiad w Kijowie z batiuszka z
@Vendigoo: dlatego dodaje, ze z nim akurat nie wiem. Co do Miszy i PodrozyWojownika nie mam wątpliwości.
Na kacapów jestem ostro cięty, za dużo razy zdawałem choćby egzamin z historii prawa polskiego ;).
musze dodac, nie moge juz ewdytowac.
I plot twist: uczyłem się ruskiego. Plus cała historia od zarania dziejów. Zawsze i wszędzie Kacap...
Do tego scysja (w?) na Dominikanie z Kacapem, który darł ryja, ze PAAAAAAAAALLLLLLLJAAAAAAK i zaczął p-------c jacy niewdzięcni jestesmy a oni sa naszymi opiekunami. K---a, ha tfu. nighdy nie byli, a nawet jesli tak sie czują, to bardzo patologiczna rodzina.
@NAZWATYMCZASOWA: a Pan Adam jest (ha tfu!) proruski czy antyruski?
@yahoomlody: obejrzałem z przyjemnością prawie wszystkie jego materiały, jak coś jest dobre to chwali jak coś jest złe to wyśmiewa. Np ludzie daleko na wschodzie rosji są naprawdę spoko i często chwali ich gościnność. Do póki nie wejdziesz w tematy polityczne wtedy im odbija a to już wina aparatu państwowego. Na przestrzeni lat też Paterowi się poglądy zmieniły, można przyjąć że
Szkalujo cię