Wpis z mikrobloga

Czesto slysze jak to nazywa sie Patera ruska onuca, ale skoro on nia jest to jak nazwac typa z #jaktodaleko xD gosc od poczatku wojny na ukrainie pojechal tam drugi czy trzeci raz i kazdy jego filmik to jeden wielki zachwyt, ZERO minimalnej krytyki. I ja wiem, ze mozecie mowic ze on tak gada zeby nie bylo ze nie bedzie juz mogl wrocic, ale przeciez w taki sposob film wyglada jak laurka. Ze na Bialorusi czysto, jest cola w sklepach, NAJLEPSZA BAZA NOCLEGOWA JAK WIDZIAL (tak powiedzial)

A taki pater na kazdej wyprawie kloci sie z ruskami o historie, zwyzywa kogos, ze wojne ojczyzniana wygrali, a nie maja gdzie srac, a w niemczech jezdza nowymi samochodami xD nawet teraz ma serie z Rosji w trakcie trwania wojny i co odcinek sie o tym wypowiada, w sposob negatywny, wiadomo nie kozaczy tam do ludzi i czesto mowi rzeczy naokolo, ale jego filmy w porownaniu do tego pajaca to 100% obiektywizmu. mowi ze jest bieda i nie chcialby tam mieszkac i pewnie predko nie wroci po tym co mowi na filmach bo go nie wpuszcza z powrotem

A ten spel z jaktodaleko pozyteczny idiota kartoflanego fuhrera i reszty, tfu mu na morde

#polskiyoutube #rosja #bialorus #raportzpanstwasrodka #podroze #polskieonuce
yahoomlody - Czesto slysze jak to nazywa sie Patera ruska onuca, ale skoro on nia jes...

źródło: temp_file2626508959387347689

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to jak nazwac typa z #jaktodaleko xD

@yahoomlody: tak samo.

Pieniądze nie śmierdzą, w razie konfliktu mamy listę potencjalnych kolaborantów. Tzn. Wolnomyślicieli, ktorzy wyłączyli TV i włączyli myślenie.
Każdy wyjazd po 2022r. do Kacapskiej Federacyji jest
  • Odpowiedz
JESTEŚ, BYŁEŚ I BĘDZIESZ RUSKĄ ONUCĄ

@PrawdaTeraz: hahaha nie rozumiem odklejki niektórych kolegów wykopków co do wydumanej rusofili patera. Nie znajdziesz na YT drugiego takiego rusofoba , podróżnika jak Łon :) Natomiast JTD to straszny ignorant , pod przykrywką intelektualisty ( bo ładnie się wysławia) Wiedze czerpie z wikipedii, miał parę spektakularnych gaf. Bedac w Iranie wielokrotnie podkreślał że dominują tam sunnici. Mega był wywiad w Kijowie z batiuszka z
  • Odpowiedz
@yahoomlody @lskx On jest z terenów przygranicznych, ma tamtejszą mentalność. Uważam, ze jako reportazysta robi dobrą robotę.. Pamiętajmy, ze będąc u Gapy w golebniku, był praktycznie nikim, a dzisiaj 🤷🏻‍♀️
  • Odpowiedz
On jest z terenów przygranicznych, ma tamtejszą mentalność. Uważam, ze jako reportazysta robi dobrą robotę.. Pamiętajmy, ze będąc u Gapy w golebniku, był praktycznie nikim, a dzisiaj 🤷🏻‍♀️

@Vendigoo: dlatego dodaje, ze z nim akurat nie wiem. Co do Miszy i PodrozyWojownika nie mam wątpliwości.

Na kacapów jestem ostro cięty, za dużo razy zdawałem choćby egzamin z historii prawa polskiego ;).
  • Odpowiedz
za dużo razy zdawałem choćby egzamin z historii prawa polskiego ;).

musze dodac, nie moge juz ewdytowac.
I plot twist: uczyłem się ruskiego. Plus cała historia od zarania dziejów. Zawsze i wszędzie Kacap...

Do tego scysja (w?) na Dominikanie z Kacapem, który darł ryja, ze PAAAAAAAAALLLLLLLJAAAAAAK i zaczął p-------c jacy niewdzięcni jestesmy a oni sa naszymi opiekunami. K---a, ha tfu. nighdy nie byli, a nawet jesli tak sie czują, to bardzo patologiczna rodzina.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: jest ok wchodzi w boczne uliczki i pokazuje więcej niż wojownik 🤡 natomiast alimenciarz nic nie pokazuje gdyby nie ta kmerka której płaci 400 dolarów żeby z nim była to ciekawe jak by jego kontent wyglądał 😂
  • Odpowiedz
Czesto slysze jak to nazywa sie Patera ruska onuca

@yahoomlody: obejrzałem z przyjemnością prawie wszystkie jego materiały, jak coś jest dobre to chwali jak coś jest złe to wyśmiewa. Np ludzie daleko na wschodzie rosji są naprawdę spoko i często chwali ich gościnność. Do póki nie wejdziesz w tematy polityczne wtedy im odbija a to już wina aparatu państwowego. Na przestrzeni lat też Paterowi się poglądy zmieniły, można przyjąć że
  • Odpowiedz