Aktywne Wpisy
Panowie, p---------m dziś w kraweznik i zderzak wygląda jak zdjęciu. Zna się ktoś chociaż trochę na tym czy da się to jakoś punktowo pomalować u lakiernika czy cały zderzak? #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_0FDC6E58-20BB-4537-9A3C-633F0F64A2AA
Pobierz
Basiura89 +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

- Rajskie jabłko - w pierwszym immunitet, w drugim wypad z hotelu itd. Gdzie to ryzyko o którym mówili???
- Zamiast wyjaśnień lektora, które były gorsze niż wyrocznia - możliwość obejrzenia dowolnego fragmentu nagrania. "Chcę zobaczyć rozmowę Andrzeja z Oliwią". Uczestnicy mogliby zamawiać nagrania wczesniej.
- Więcej dylematów moralnych - wybierz swoją najbliższą osobę z hotelu, a następnie zwrot akcji - podejmij decyzję, kogo z Waszej dwójki spotkają negatywne konsekwencje. Poświęcisz się czy nie?
- Szansa na "zemstę" - np.głosowanie za odpadnięciem w hotelu - para która dostaje najwięcej głosów nie odpada, tylko zwrot akcji - wybiera parę do odpadnięcia.
- Przywileje dla singlów - każdy singiel dostaje tajne zadanie związane z potencjalnym partnerem, jeśli uda się je wykonać, to targetowana osoba musi połączyć się z singlem na rajskim. Zadania powinny polegać na nakłonieniu danej osoby do zrobienia czegoś. Np. Wiktoria połączy się z Michałem na rajskim, jeśli uda jej się doprowadzić do sytuacji w której weźmie ją na ręce. To pozwoliłoby odmienić swój los, ale wymagana byłaby współpraca osoby targetowanej, więc byłoby to fair. Nigdy nie powinno być sytuacji w której siedzi Olka 3 dni i czeka aż pojedzie do domu, bo wie, że nie ma na nic szans.
To tylko kilka przykładów.
Zupełnie nie rozumiem podejścia produkcji. To jest reality show, a oni nawet nie próbują dostarczyć widzom emocji. Od kilku sezonów wynik każdego rajskiego jest przewidywalny, produkcja bazuje tylko i wyłącznie na emocjach, których dostarczają uczestnicy.
Ten sezon to było takie lelum polelum, do tego ten niestrawny lektor z szowinistycznymi tekstami. Jak jeszcze raz usłyszę "my faceci to mamy tak, a kobiety mają srak" to mnie coś trafi.
#hotelparadise
@marcin-lubin990 z tym się nie zgadzam, świadomość, że muszą być lubiani przez publiczność ogranicza dymy i mielibyśmy... love island