Aktywne Wpisy

tesknilam_ +296
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +361
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

W Sudży odsłonięto pomnik rury kanalizacyjnej — symbol „bohaterstwa” żołnierzy, którzy mieli nią iść na tyły Ukraińców. Warta honorowa, za duże rękawiczki, flaga z Putinem i baloniki. Rosja jak zwykle – śmiertelnie poważna w swoim absurdzie.
Foto za: Michał Fiszer
źródło: 570610725-1168548525256274-2860246620459527786-n
Pobierz@atteint Czerwone berety nosi Junarmia (znaczy nie tylko oni, ale oni też), czyli taka patamilitarna młodzieżówka. Nie wiem tylko, czy mają b--ń albo czy ta ze zdjęcia jest prawdziwa.
Bo po twarzach tych bambikow myślę, że to Junarmia.
@SilverDragon: Dobrze że dali tablice z opisem co to jest, wielu rosjan mogło nie wiedzieć
@IksdeHeheh: @SilverDragon a rura jest z budowy kanalizacji dla Muchosrańska. Kolejny rok będą srać do sławojki
@mixererek: *wypozyczona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dqdq1: to prawda, ale my ich gonimy...
źródło: jpII
Pobierz