Aktywne Wpisy

MonazoPL +159
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
sheepman +181

Wystarczy pójść na komisariat, czy można zgłosić z domu?
#ukraina #rosja #prokuratura #policja #wojna #abw
źródło: Screenshot_20251023_120439_Facebook
Pobierz@doomzdayzz: Wolność słowa, spoczko ale niech się jej znajomi i praca dowie. Skoro ma takie poglądy to na pewno nie będzie jej przeszkadzało, że się jej otoczenie dowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo potem klasycznie "wolny rynek", ale z regulacjami xD
@Hieronim_Berelek: wolność słowa nie wyklucza odpowiedzialności za nie
@doomzdayzz: Nie zgadzać to się można w kwestii kawa czy herbata a nie w kwestii gloryfikowania mordowania dzieci dronami. Chyba tylko zwyrodnialcy tego nie rozumieją.
@Hieronim_Berelek: ja nie mam z tym problemu a nawet trzymam kciuki za taki obrót spraw
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-23 152916
Pobierz@doomzdayzz widzisz, sam jestem za wolnością slowa i podejrzewam, ze bardziej niz ty. Niemniej uważam, ze osoby toksyczne powinny byc karane- marzy mi sie, zeby dosłownie wypalać im (dosłownie wypalać rozgrzanym metalem) jakis znak na czole. Popierasz ludobójców i pyk znak, nagminnie parkujesz chvjowo i cyk znak, macasz bułki w sklepie i cyk