Wpis z mikrobloga

@LeoXIV już słyszałem historie że ludzie w trakcie srania przeglądają mirko i czasami przypadkiem plusuja takiego Eduardo czy innego sewesa, ale żeby przypadkiem wyklikać chałwa tfu Rosji to jeszcze nie słyszałem.
  • Odpowiedz
@Wasky: ukrainiec w czasie wojny strzela broniąc się do wojska przeciwnika i w infrastrukture jak rafinerie, kacap (który nie jest człowiekiem) strzela do dzieci i cywili...
  • Odpowiedz
Art.  117. [Wojna napastnicza]
§  1.  Kto wszczyna lub prowadzi wojnę napastniczą,
podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 12 albo karze dożywotniego pozbawienia wolności.
§  2.  (uchylony).
§  3.  Kto publicznie nawołuje do wszczęcia wojny napastniczej lub publicznie pochwala wszczęcie lub prowadzenie takiej wojny,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
  • Odpowiedz
@CzeczenCzeczenski: nie, nie na priv, podpostem bo
"Kto publicznie nawołuje do wszczęcia wojny napastniczej lub publicznie pochwala wszczęcie lub prowadzenie takiej wojny"
to musi być na widoku przed wszystkimi
[mam już połapane pare ptaszków ale zamierzam je sześdziesionować hurtowo, żeby nie łazić]
  • Odpowiedz
@Hieronim_Berelek jestem przeciwny internetowym husarzom którzy szukają jak tu komuś d-----c bo komentarz na fejsbuku z którym się nie zgadzają. vibe osoby która czyta instrukcje obsługi paczki kondomów ( )
  • Odpowiedz
@Wasky: Jakby to dotyczyło Owsiaka to mógłbyś liczyć na pomoc polskiej policji, być może nawet na drugi dzień o 6:00, ktoś odwiedziłby tą panią (o ile to prawdziwy profil z Polski), a tak, to tylko chodzi o Ukrainę, dezinformację, być może nawet jakąś rosyjską agenturę, która ma za zadnie robić zamęt w polskiej przestrzeni publiczno-internetowej, więc zapomnij o jakiejkolwiek reakcji, czy pomocy.

Komentarz jakich tysiące na Facebooku, pamiętaj, że tylko
  • Odpowiedz