Wpis z mikrobloga

#hotelparadise wiem, ze Seplemiaczek to debil, natomiast nie ma z nim nudy i rozwala mnie jego szczerosc.
Daje kobietom wyrazne znaki, kiedy jest na nie, ale one i tak jakos to ignoruja. Uwazam, ze Dziubek jest duzo gorszy, bo ma pociag do kazdej, bajeruje do momentu az otworzy sie lepsza opcja.
Peciara umie trafic w czule punkty Milanka- pytanie , czy robi to strategicznie, czy nie zdaje sobie sprawy, co nastapi po jej przytykach.
Magda to moim zdaniem najwieksza przegrana tej edycji. W sumie ona tez zwodzila Karolka. Szybko karma wrocila.
Kuba i Agata- wolalabym, zeby nie wygrali. On wniosl bardzo malo kontentu.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DirtyMartini: ale Milan jest agresywny, a Dziubus nie jest i ja nigdy nie będę popierać agresywnego zachowania, to ejst jeszcze rozwydrzony bachor.... ewenement wszystkich edycji, o tyle go znoszę bo przynajmniej nie udaje kogoś kim nie j3st tylko obnaża siebie całego
  • Odpowiedz
@DirtyMartini: niestety, ale zwykle wygrywa właśnie taka para jak Kuba i Agata, bardzo dobrze też rozegrali jak to w hoteliksie trzeba - nie wychylać się za bardzo, ale budować relacje przyjacielskie i trwać w swojej parze, że kazdy wie, że do siebie podejdą na rajskim xd plus mieli duzo farta xd
  • Odpowiedz
@DirtyMartini ale nie nazywajmy bycia debilem i chamem jako kogoś szczerego, bo on tak będzie mówił, ale myślał jeszcze coś innego, ba, może mieć wyuczone, że baby lecą na hustawki emocjonalne i gdy zachowuje się jak skończony cham i dlatego też tak się zachowuje, bo to działa
  • Odpowiedz
@DirtyMartini to, że to nie jest szczerość XD Jakby był szczery, to by nie latał do każdej i jej mówił, że jest jego numerem jeden XD Chłop po tym jak się z Magdą przelizał potrafił polecieć do Oliwki i jej makaron na uszy nawijać XD
  • Odpowiedz