Aktywne Wpisy

frugASS +6
NAPISZ LICZBE Z PRZEDZIAŁU OD 1 DO 1000!!!! SZYBKO!!!!!!
Jednaodpowiedz2 +48
#rolnikszukazony Czemu, ach czemu Baśka nie usunie sobie tego parcha z nosa? To tylko włókniak, ze 2 sesje wymrażania albo elektrokoagulacji i może zostanie tylko jakaś mikro blizna. Bez parcha i przy -20 kg to by była śliczna, przemiła i ciepła babeczka, do której ustawiałyby się kolejki leganckich kawalierów.

Najbardziej irytują mnie te wszystkie “psie mamusie”, które łażą bez smyczy, albo podchodzą z tekstem “niech się tylko przywitają”. Nie, niech się nie witają. Mój pies nie ma nikogo “całować”, a ja bym się spalił ze wstydu, gdyby na kogokolwiek skoczył. Nie zabieram go do pracy, do knajp, ani w miejsca publiczne, tak samo jak nie rozumiem ludzi, którzy biorą ze sobą dzieci do biura.
Mój pies to najspokojniejsze stworzenie pod słońcem. Chyba nawet szczekać nie potrafi. Całymi dniami siedzi na balkonie, patrzy na świat i jest mu dobrze. Jak dostanie jedzenie to super. Spacer? Też super. I tyle. Co zabawne, to ludzie najczęściej sami do nas podchodzą, pytając, czy mogą go pogłaskać.
#psiarze #psy #pies #pokazpsa
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNo właśnie dlatego ¯\(ツ)/¯ tyle że jesteśmy na vikop peel, temat zrobił się głośny to i masa dziwnych ludzi się
@tojapaweu: Przestańcie popaprańcy porównywać ludzi/dzieci do psów czy innej zwierzyny którą trzymacie jako fanaberię.
Mnie też w-------ą stare gowna z “tuningiem” wydechu, skuterki, komarki i inne podpojazdy, dzieci drące ryje całe lato na dworze pod blokiem, ludzie kłócący się o miejsca parkingowe, trąbiące auta, starsza sąsiadka za głośno gadająca przez telefon. I co mam zrobić? Porozstrzelac wszystkich? Czy popłakać na wykopie?