Wpis z mikrobloga

polecam odinstalować tinder, relacje irl dają dużo więcej satysfakcji, dziewczyny są dużo bardziej zainteresowane relacją - mimo, że są ładniejsze i bardziej ogarnięte

#tinder #badoo #randkujzwykopem #zwiazki
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przecież niżej niż ćpunice endorfinowe tinderowice to są chyba już tylko prostytutki heroinistki.

Więc to oczywiste że kobiety z normalnym systemem nagrody na żywo zachowują się lepiej, są lepszej klasy, jakości człowiekiem.

@adamsowaanon: xdddddddd ty opiowraka nie widziałeś nawet na filmie, że gadasz takie głupoty. Między nią, a nawet otyłą mamuśką 2 kategorii jest różnica na poziomie kilku klas. Nawet opiowrak z krótkim stażem zaczyna już wyglądać nieludzko.
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: ale sam wygląd jest tylko powierzchowny,
Tinderowice z zachowania są wrakami człowieka, system nagrody jest tak zbombardowany jak Drezno hitlerowskie,

Podobnie jak u ćpunic heroinowych, podobny wyraz twarzy mają,
A przez to że widziałem dziesiątki tysięcy twarzy na całym świecie w swoim życiu to jestem na to wyczulony i widzę z daleka ten brak zadowolenia, pasji, szczęścia na twarzy i w oczach,
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: to cope, zawsze jest okazja gdzieś wyjść i podbijać, po prostu nie masz dynaminy i się do tego nie nadajesz, nawet na zadupiach są spędy ludzi i jak masz wygląd i gadane to wiele zdziałasz.
  • Odpowiedz
a wiedziałeś baranie jeden, że dużo ludzi używa tindera bo nie ma gdzie tych relacji IRL w ogóle mieć?

@Pralko-suszarka: w mieście powiatowym i tak te apki nie działają więc przynajmniej będziesz się lepiej psychicznie czuł xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Pralko-suszarka: nie wiem jak w powiatowych, ale w wojewódzkich jest dużo atrakcji i możliwości poznawania ludzi, ludzie są otwarci, w moim mieście 5k ludzi to tam faktycznie ciężej, ale zawsze można sobie pogadać z ludźmi, poznać co robią, bez presji - jak poznasz wystarczająco dużo osób to większość będzie Cię kojarzyć, a social-proof jest atrakcyjny i wartościowy dla kobiet - nawet jak nie masz wyglądu, pewności siebie i kasy
  • Odpowiedz
@TiREX jak nie masz wygladu, pewnosci siebie to zadnego socjal proofa mial nie bedziesz xD Z drugiej strony chcesz laske ktora zwraca na go uwage? Tak, tinder to gowno i 99% pewnosci ze trafisz na przeryte i styrane zyciem laski. Na zywo to raptem jakies 70% ze sie wjebiesz, natomiast te 30% bedzie mialo inne problemy. Szansa niewiele wieksza za to trudniej bo trzeba jakos podbic i zagadac. Czy warto? Wg
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: usprawiedliwiasz sam siebie i wmawiasz sobie, że się nie da, a da się tylko po prostu jesteś za słaby psychicznie/ wyglądowo albo obydwa. Dla takich zostają apki, ale na tych apkach są takie same panie jak w realu tylko mają dużo większy wybór i tym bardziej nic nie zdziałasz. Copuj ile sił, do utraty tchu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@centerario: nie chcę mi się kolejnemu tumanowi tłumaczyć, czemu jest głupi i copuje, bo wyjaśnisz jednego, to na jego miejsce wejdzie dwóch kolejnych i trzeba każdemu tłumaczyć wszystko od początku. Jakby świat działał tak jak mówisz, ludzie nie używali by w ogóle tindera. Kiedyś może stworze FAQ do którego będę linkował ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@TiREX Nie rozumiesz jednej rzeczy ciągle: nie ma gdzie IRL
  • Odpowiedz