Aktywne Wpisy

waro +24

Teuvo +16
nigdy nie nauczę się jeść tymi przeklętymi pałeczkami, to jest niewykonalne w moim przypadku
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża

#tinder #badoo #randkujzwykopem #zwiazki
Potwierdzam.
@adamsowaanon: xdddddddd ty opiowraka nie widziałeś nawet na filmie, że gadasz takie głupoty. Między nią, a nawet otyłą mamuśką 2 kategorii jest różnica na poziomie kilku klas. Nawet opiowrak z krótkim stażem zaczyna już wyglądać nieludzko.
Tinderowice z zachowania są wrakami człowieka, system nagrody jest tak zbombardowany jak Drezno hitlerowskie,
Podobnie jak u ćpunic heroinowych, podobny wyraz twarzy mają,
A przez to że widziałem dziesiątki tysięcy twarzy na całym świecie w swoim życiu to jestem na to wyczulony i widzę z daleka ten brak zadowolenia, pasji, szczęścia na twarzy i w oczach,
@adamsowaanon: tylko te skrajne.
@Pralko-suszarka: w mieście powiatowym i tak te apki nie działają więc przynajmniej będziesz się lepiej psychicznie czuł xD
@centerario: twój wpis to jeden wielki cope (-‸ლ)
@centerario:
@TiREX Nie rozumiesz jednej rzeczy ciągle: nie ma gdzie IRL