Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +70
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
Pobierz
lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

- tekstury to jakiś żart, a jeszcze lornetki do rąk nie wziąłem
- menu to tragedia, od razu widać, że zrobione na o-------l byleby było
- postacie gadają od rzeczy jakby się nażarły jakichś psychodelików, do tego ci aktorzy głosowi... lepiej by zagrał pierwszy lepszy menel z pobliskiego parku
-wiecie że postaci nie otwierają ust podczas mówienia ? to jest świat złożony z samych brzuchomówców, nie doczytałem jakieś notatki na ten temat ? budżetu nie starczyło na zrobienie animacji otwierania gęby ?
- cały czas się łudziłem, że system walki może uratować sprawę, niestety trwało to do pierwszego starcia...jak zobaczyłem te animacje to tak wybuchnąłem śmiechem, że chyba wszystkich sąsiadów z bloku obudziłem, przez chwilę nie mogłem uwierzyć własnym oczom i myślałem, że oglądam jakiś skecz Monty Pythona
- jeszcze co do walki, to może twórcy powinni zagrać w Gothica ? niech zobaczą jak wygląda prawdziwa walka, gdzie postać wykonuje synchronizowane ruchy będąc twardo osadzona na nogach, a nie rolluje na dupie jak jakiś wytresowany małpiszon występujący w cyrku
- co do muzyki, to wyobrażcie sobie kolejkę w przykładowo rumuńskim markecie, gdzie chłop nie wytrzymuje i wali pierda na ludzi stojących za nim... ta muzyka właśnie tak brzmi, jak taki zapętlony w nieskończoność pierd, który skumulował się po zbyt długim wstrzymywaniu kału i nadmiarze pieczonych ziemniaków
Będę dalej próbował, ale póki co ta gra to dla mnie jakiś eksperyment społeczny
#kiszak
źródło: dark-souls-remastered-pc-game-steam-wallpaper-2
Pobierz@MroczneWidmo91: hmm, ciekawe jakie były budżety tych gier. Przecież to nie tak, że były wielokrotnie większe
Stare, znałem.
Pomijam już, że taki Bloodlines 2 też budżetu wielkiego nie miał i go to nie ratuje przed złomowaniem ludologa
@MroczneWidmo91: no wygląda gorzej "technicznie" I co, brzydki jest? Celem FS nigdy nie było i nigdy nie będzie tworzenie technicznie najładniejszych gier. Wy to rozumiecie czy nie?
Brzydkie? Art ma super, teghnicznie to poprzednia epoka, czego ich gra nie wytyka.
@Antihero: Mistrz wyczucia sarkazmu, gratulacje