Aktywne Wpisy

kamil525 +85
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

fsfdjf +13
chryste jakie to pyszne
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Zadzwoniłem do przychodni. Mam brać tabletki przeciwbólowe i jutro stawić się na wizytę.
Na szczęście jakoś chodzić potrafię, ale cały wykrzywiony. Nie potrafię się wyprostować ani siedzieć. Dwa miesiące temu skończyłem 26 lat. Nie wiedziałem że podatki mnie tak przygniotą. Uważajcie na siebie Mirki
#starosc #chcesiewyzalic
I mimo wszystko warto brać coś na osłonę. Stosowałam kiedyś i było wszystko ok do jednego razu jak mi kichy tak przeczołgało, że do teraz mam traumę i unikam jak ognia.
Ale na serio to diagnoza jest po rezonansie. I spanie na twardszym zostało mi polecone przez lekarzy już bez mała ponad 20 lat temu - żeby nie było, śpię na tym tylko gdy boli lub czuję, że ten ból się zbliża. Jeszcze oczywiście pływanie (na plecach). Potem jeszcze wykminiłem, że ścianka wspinaczkowa - z bardzo umiarkowanym wysiłkiem - relaksuje i wzmacnia po siedzącej pracy.
@bobolak: 3-zmianowym, bo „trójzmianowym”, a nie „trzy zmianowym”, nieuku.
Komentarz usunięty przez autora