Aktywne Wpisy

AXSIS +1
#gielda
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?

MinisterKoryto +34
Najbardziej absurdalną rzeczą jaka się dzieje w piłce obecnie, to wystrzał formy Norwegów, Bodo za chwilę w ćwierćfinale LM z praktycznie samymi Norwegami, przecież chłopy jak się poukładają w reprze to rozjadą mistrzostwa XD
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna

Jestem na etapie nauki cw, jak odbieram to wyobrażam sobie te kreski kropki, to jest dobre podejście? Czy po prostu jak słychać trzy krótkie to już podświadomie wiadomo że to s?
Dodatkowo, do łączności cw wystarczy alfabet + litery, czy używane są też znaki interpunkcyjne?
Co do znaków interpunkcyjnych. To w zasadzie się nie używa. Jedynymi używanymi znakami
@kecajek dziękuję, czyli z czasem przyjdzie :-) póki co do ćwiczenia nadawania mam klucz i jakiś trenażer z aliexpress, do słuchania aplikacja w telefonie. Jakoś idzie, ale za słabo do łączności bo muszę zastanawiać się nad każdą literą.
@Feeder dużo, 15 wps jest dla mnie w sam raz,
Aplikacja na telefon załatwia sprawę.