Aktywne Wpisy
GreeenOne +61
Jeśli myślisz, że marnujesz kasę na głupoty to pomyśl o tym gościu który spuścił w kiblu 50 tysięcy
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
źródło: Screenshot 2026-02-04 at 21.10.58
Pobierz
tartsak +209
A pamiętacie tę poje*aną akcję z Czech zwaną medialnie "dzieci z Kurim"? Gdzie dzieci były przetrzymywane w jakiejś piwnicy i sąsiedzi odkryli to, bo nowozakupiona elektroniczna niania zaczęła łapać sygnał z kamery z tej piwnicy? Później się okazało że to był jakiś satanistyczny kult, brali te dzieci, wywozili do lasu, odcinali im kawałek pośladka i traktowali to jako hostię, jeszcze trzymali ich w klatkach. Zamieszana w to była przedszkolanka, która werbowała te
źródło: 1000000538
Pobierz

a pomyślałem sobie: kurde, czemu nie.
#chwalesie i zapraszam.
Moja "Wiedźma" jest dziś na aukcji. Licytacja zaczyna się za godzinę.
Cena wywoławcza mocno atrakcyjna, z reguły sprzedaję 60x80cm za ok. 1 500 zł
Nie mam wielkiego parcia na kosmiczną flotę. Maluję bo to moja pasja, nawyk, używka przed snem. Może się sprzeda, może nie.
Dla mnie to i tak ogromne osiągnięcie i satysfakcja, że w 3,5 roku moje obrazki zawędrowały aż do Wawy i są katalogowane w- jakby to powiedzieć- mainstreamie.
No... ale może się komuś spodoba taka babeczka z nogami i ptokiem (akurat nie między nogami na szczęście. serio) to daję znać. :)
LINK do aukcji na onebid
#malarstwo #gascoignemaluje #tworczoscwlasna
źródło: 25.09 Wiedźma
PobierzTo jest zabawne, że to co napisałeś jest przeciwnie proporcjonalne do czasu, który malowałem te poszczególne partie.
- Detale kruka to była jakaś końcówka sesji ok. 2 w nocy, gdzie już prawie na oślep machałem byle jakim pędzelkiem.
- Włosy? Tak, było dużo różnych wersji i są raczej przepracowane, przez co być może nadmiernie wygładzone.
Ale gdzieś za nimi kryła się jakaś moja ówczesna logika, by to już tak zostawić, żeby
@gascoigne: to może być też efekt fotki no i ekranu przez który to oglądam, po prostu nie widzę na włosach kontrastów jakie widzę w innych miejscach. Taka tam luźna wrzutka, żeby nie było samego słodzenia. Tak czy inaczej szanuję hobby i przyjemne dla oka rezultaty.
Może to zła decyzja ale zawsze jakaś decyzja. :)))