Wpis z mikrobloga

Miranelle i Mirasy,

a pomyślałem sobie: kurde, czemu nie.
#chwalesie i zapraszam.

Moja "Wiedźma" jest dziś na aukcji. Licytacja zaczyna się za godzinę.
Cena wywoławcza mocno atrakcyjna, z reguły sprzedaję 60x80cm za ok. 1 500 zł

Nie mam wielkiego parcia na kosmiczną flotę. Maluję bo to moja pasja, nawyk, używka przed snem. Może się sprzeda, może nie.
Dla mnie to i tak ogromne osiągnięcie i satysfakcja, że w 3,5 roku moje obrazki zawędrowały aż do Wawy i są katalogowane w- jakby to powiedzieć- mainstreamie.

No... ale może się komuś spodoba taka babeczka z nogami i ptokiem (akurat nie między nogami na szczęście. serio) to daję znać. :)

LINK do aukcji na onebid

#malarstwo #gascoignemaluje #tworczoscwlasna
gascoigne - Miranelle i Mirasy,

a pomyślałem sobie:  kurde, czemu nie.
#chwalesie i ...

źródło: 25.09 Wiedźma

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Kj5s6f2dk7s54o: Dziękuję. :)
To jest zabawne, że to co napisałeś jest przeciwnie proporcjonalne do czasu, który malowałem te poszczególne partie.

- Detale kruka to była jakaś końcówka sesji ok. 2 w nocy, gdzie już prawie na oślep machałem byle jakim pędzelkiem.
- Włosy? Tak, było dużo różnych wersji i są raczej przepracowane, przez co być może nadmiernie wygładzone.
Ale gdzieś za nimi kryła się jakaś moja ówczesna logika, by to już tak zostawić, żeby
  • Odpowiedz
To jest zabawne, że to co napisałeś jest przeciwnie proporcjonalne do czasu, który malowałem te poszczególne partie.

@gascoigne: to może być też efekt fotki no i ekranu przez który to oglądam, po prostu nie widzę na włosach kontrastów jakie widzę w innych miejscach. Taka tam luźna wrzutka, żeby nie było samego słodzenia. Tak czy inaczej szanuję hobby i przyjemne dla oka rezultaty.
  • Odpowiedz