Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +258
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
MrBeast +176
źródło: G4rRjr2XIAAmwcF
Pobierz

Mirasy, ma lub miał ktoś zespół rowka nerwu łokciowego?
Ja mam, połączone z demielinizacją nerwu, mały i serdeczny palec lewej ręki bez możliwości połączenia ich i pełnego wyprostu.
Orto, neuro i fizjo - wszyscy mówią „bierz witaminy z grupy B i może przejdzie, a może nie. Do widzenia, 200zl się należy”.
Trafiłem na jednego orto który proponuje zabieg uwolnienia nerwu, ale też „sprzedając” go na zasadzie „nie zaszkodzi spróbować”.
Przechodził ktoś kiedyś tego typu zabieg?
Miałem dwóch pacjentów po takim zabiegu, szczerze mówiąc fifty/fifty - jedna miała problemy i musiała mieć dwie reoperacje zanim finalnie był spokój, druga osoba pełen luz po miesiącu.
W moim wypadku palce są już przykurczone dobre pół roku.