Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 1
@piotr-glabik: nie mogę na ostro. Czasami dodaję minimalne ilości papryki ostrej, fajnie zmienia to smak potrawy, można się zaskoczyć subtelną zmianą smaku
  • Odpowiedz
@moll: ooo, w sumie ciekawe, że na słodko. Właśnie z czosnkiem granulowanym i masłem też jest taka słodycz. Ewentualne do rondelka trochę mąki i masła żeby była taka zasmażka - idealnie się razem to potem przenika :3
  • Odpowiedz
@moll czym to przyprawiasz? Jadłem dzisiaj kalafiora z wody. Ujowe jednak zjadłem. Jestem zawiedziony. Rób jakies mięsiwa! Papryka, cukinia, grillowana czy pieczona ok jednak kalafior od zawsze mi nie pasuje.
  • Odpowiedz
@moll moze troche... prezydentem stanow i tak nie zostane bo nie urodziłem się w usa. Na naszym rynku pomarańczowa gęba bedzie się podobać? Moze nawet nażre sie karotenu i pójdę pierwszy raz do solarium...
  • Odpowiedz