Wpis z mikrobloga

@moll: lepiej smakuje niż z patelni, tylko trzeba pamietac o oliwie bo moze sie przypalić. Piekarnikowe dobrze sie robią jeszcze bataty no i dynia jak chcesz zeby odzelila sie skórka i łatwiej było obierać
  • Odpowiedz
@moll: niestety, u mnie jednak marchewka to najlepiej trochę ugotować w wodzie a potem do rondelka z czosnkiem i masełkiem
()
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@haabero: z czosnkiem nie robiłam, raczej podgotować, masełko, odrobina cukru i na słodko, jeśli z rondelka ()
  • Odpowiedz
@gustowny_dzikus:
Raczej tak, dla pewności zawsze można wrzucić wcześniej do mikrofali (tylko z wodą, co by nie zrobił się gumowy) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@moll
No i przekonałaś, od dawna mi po głowie kalafior chodził ^^ Ciekawa alternatywa zamiast smażenia.
  • Odpowiedz