Wpis z mikrobloga

Z racji że miałem miesięcznego bana to nie mogłem w dniu premiery jak kilku mirków pochwalić się zakupem gry jak i pada #ghostofyotei
(σ ͜ʖσ)
Warto było czekać tyle miesięcy. Tak jak świetnie bawiłem się w #ghostoftsushima tak i tu jest miodnie. 71h na liczniku

Natrzaskałem tyle skrinów z widokami że będzie trzeba kiedyś wolną godzinę poświęcić aby tam zrobić porządek.
Ps. Pojawiał się uśmiech czytając wypociny niektórych np. @greedy_critic że gra woke, pa jakie to jest niedopracowane, były pracownik SP śmiał się ze śmierci aktywisty! Baba podkładająca głos i ryjec Atsu to antifiara! itp. a liczby i zadowolenie graczy którzy zakupili tytuł ich targały od środka.dlatego jak przystało na typów z wodogłowiem skrobali kolejne g---o posty o jakiś niedociągnięciach typu kamienie gdzie postać może w nie wejść. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ps5
PeriodFromVaginax9 - Z racji że miałem miesięcznego bana to nie mogłem w dniu premier...

źródło: IMG_20251002_170627

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PeriodFromVaginax9: 71h i jeszcze jeden region do odwiedzenia? Ja wbiłem platynę w 54h i do tego wszędzie łaziłem z buta, bo nie używałem konia. Chociaż z drugiej strony grałem też na średnim, więc walka nie sprawiała problemów i szybko szło.
  • Odpowiedz
@Danzuo: W moim przypadku jest tak ze nie chce kończyć tej gry zbyt szybko i wbijać platyny która mnie i tak nie zaspokoi w 100%. Dlatego powoli łażę i zbieram wszystko rośliny, metale (przy niektórych nie mogę zebrać bo jest napisane max), zaglądam wszędzie, każda nawet 1 centymetrowa plamka na mapie ma być odsłonięta.
Pewnie jest to spowodowane że nie mam kolejnego tytułu na oku na który bym czekał więc
  • Odpowiedz
@PeriodFromVaginax9: No to zazdroszczę wytrwałości, bo ja pomimo tego, że gra mi się bardzo podobała, to nie wycisnąłbym z niej więcej. Jedyne o czym myślałem, to może zagram na najtrudniejszym poziomie jeszcze raz, ale to raczej poczekam aż wprowadzą NG+
  • Odpowiedz