Aktywne Wpisy

maybe +144
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +82
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Warto było czekać tyle miesięcy. Tak jak świetnie bawiłem się w #ghostoftsushima tak i tu jest miodnie. 71h na liczniku
Natrzaskałem tyle skrinów z widokami że będzie trzeba kiedyś wolną godzinę poświęcić aby tam zrobić porządek.
Ps. Pojawiał się uśmiech czytając wypociny niektórych np. @greedy_critic że gra woke, pa jakie to jest niedopracowane, były pracownik SP śmiał się ze śmierci aktywisty! Baba podkładająca głos i ryjec Atsu to antifiara! itp. a liczby i zadowolenie graczy którzy zakupili tytuł ich targały od środka.dlatego jak przystało na typów z wodogłowiem skrobali kolejne g---o posty o jakiś niedociągnięciach typu kamienie gdzie postać może w nie wejść. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ps5
źródło: IMG_20251002_170627
PobierzAle to prawda - aktorka głosowa jest terrorystką ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: image_picker_BD443EE3-D592-4DCC-8631-4337E2998BD3-51494-000005A0D900C707
Pobierz@greedy_critic: A ty przygłupem który chciał obrzydzić ludziom grę a wielki uj ci z tego wyszło jeszcze zostałeś zjechany i wyśmiany we własnych postach.
Pewnie jest to spowodowane że nie mam kolejnego tytułu na oku na który bym czekał więc
Jeszcze z tagu famemma xD Tylko tagu przegryw u ciebie brakuje