Wpis z mikrobloga

@NarcoPolo: to prawda aczkolwiek on jest w duuzo pozniejszej fazie niz menel co se chodzi i ogarnia sam na biezaco
on jest w fazie jak te sytuacje raz na rok z TV ze para patusów chleje któryś tydzień a obok dziecko umarlo z glodu bo tam jest juz tak wielki poziom apatii

majuszek jest na szczytowym ogniwie łancucha terrarium
  • Odpowiedz
@NarcoPolo: Jemu bliżej do dzisiejszych neetowców strimerów niż do bezdomnych meneli, wystarczy odpalić dzisiejsze gwiazdy na yt lub tam twiczu i co widać siedzą w bluzach w domu(zawsze mnie to zastanawia bo ja nigdy w bluzie nie siedzę w mieszkaniu) zobacz jaki syf mają siedzą po kilka godzin przed kompem i nic nie robią tylko siebie nawzajem komentują dodatkowo syf w pokojach talerze lub ciuchy walają się często tego nie
  • Odpowiedz
@czillaut: Ten człowiek ma za dobrze bo wie że zaraz jakiś baran mu przyślę torbę z biedronki z 4 butelkami wódki jak dzisiaj ;) Są dwa tego powody jak rodzice żyli ciągnęli go za rękę i wszystko za niego załatwiali co spowodowało że stał się życiowym gamoniem a drugim powodem właśnie są idioci co nadał mu wysyłają dostawy jakby susza wieksza przyszła to by robił wszystko żeby zdobyć a-----l i
  • Odpowiedz
@Fatalista1988: bo w normalnym mieszkaniu jest ciepło, no chyba że się mieszka w drewnianej chatce bez ogrzewania ale oni wszyscy siedzą w normalnych mieszkaniach i co drugi siedzi w bluzie ale ja się nie dziwie bo majuszowi też wiecznie zimno bo jak człowiek chla a pózniej leży 12h i wstaje co pierwsze to do kompa i kolejne 12h siedzi nieruchomo to mu będzie wiecznie zimno.
  • Odpowiedz
@NarcoPolo: nie ma żadnej konkurencji na polskim rynku patostreamow, to może sobie pozwalać na wszystko. Gdyby była, to ludzie by mieli na tego menela w------e. Ale niestety Polska era patostreamow minęła na zawsze i dlatego ludzie stają na głowie, żeby to wszystko się jakoś kręciło. Może się mylę, ale z tych w miarę znanych, to już tylko korkarz i ekipa bystrzaka zostali. @NarcoPolo
  • Odpowiedz
  • 1
@Meserole: Tak wgle to w Wawie (bo tam byłem wtedy) są pustostany normalnie z bieżącą wodą i prądem xd. Tylko to raczej już musi ci ktoś pokazać tak jak mi jeden weteran ulicy
  • Odpowiedz
@Czerwone_Stringi ja np w mieszkaniu mam i lubię mieć 17-18 stopni. Nie z oszczędności, bo stać mnie na grzanie, ale po prostu lubię taką temperaturę i w takiej jest mi najbardziej komfortowo.
Jak cokolwiek robię, to krótkie spodenki i koszulka, albo bez koszulki nawet, ale jak siedzę przy kompie nieruchomo, to zakładam bluzę.
Nie wiem co jest dziwnego w siedzeniu w bluzie w domu
  • Odpowiedz