Aktywne Wpisy

michalxd21 +94
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
elgebar +15
polskie gastro to taka patologia, że jeść mi się odechciało. 82 zł za 2 takie porcje w kabarecie (╯°□°)╯︵ ┻━┻ #lublin #gastronomia
źródło: polskiegastro
Pobierz

#psy #psiarze #afera #bekazpodludzi #patologiazmiasta #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
W tym miesiącu były 2 znaleziska na głównej z 33k i 35k pogryzień za rok 2024 od tej samej typiary co w kwietniu napisała 27k.
(W sumie miesiąc temu też zrobili znalezisko, że 27k pogryzień w 2024 bulo
Ale raportów z sanepidu dalej nie wykazała ile na serio było tych pogryzień XD
@mrcake: sam do siebie piszesz, psiegrywie?
@honorowy_dawca_nasienia: Ale ich to boli, że muszą próbować obrócić kota ogonem. Nowe konta tylko kręcą, bo wstyd im z głównego pisać. Ale pozostali psiegrywowie plusują, więc to dobry moment na wyfarmienie konta na przyszłość, moze jakas farma botów kupi xD
źródło: image
Pobierz@Analny_Rozrabiaka: 26k pogryzień i kilka trupów to niska cena za zasrane trawniki i chodniki.
A wiesz że w Polsce jest ponad 22 miliony samochodów osobowych a w 2024 były 22000 wypadki, gdzie zmarło 1900 osób? Wypadki powoduje dosłanie 0.1% samochodów a tylko 0.009% samochodów zabija człowieka. A jednak coś z tym się robi.
Tak że wg twojej logiki