Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Myślcie sobie co chcecie, ale uważam, że jednak w tym całym towarzystwie, to Oliwka wyszła na najbardziej spoko osobę, z małymi defektami.

ps. To chyba pierwszy sezon, gdzie nawet przy samej końcówce dzieje się sporo.Chapeau bas dla castingowcòw
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wouowina: @Kakarot_Z Ale jakich poglądów? Przecież napisałem Ci obiektywnie co jest z nią nie tak i to nie jest moje zdanie tylko ogólna opinia o tej lasce, która panuje i tu i w szerszym internecie. Jak tego nie dostrzegasz to masz problem ale własnie tak sobie wyobrażam tych wszystkich typów z tagów anonimowemirkowyznania i zwiazki, którzy z takimi zaczęli sie wiązac a potem płacz że zdradza, ze odbiło jej
  • Odpowiedz
  • 2
@Pasterz30: nie, nie kolego....daleko tobie do obiektywności, zresztą możesz zobaczyć po plusach, że nie jestem osamotniony w mej opini...po drugie, próbujesz mnie oceniać, nawet mnie nie znając...ba nawet nie znasz mnie z tagu, bo jakbyś znał to byś wiedział że z nim (Milan) jechałem do spodu. Zresztą pasterzu zajmij się swoimi owieczkami, a ja swoimi. I z mej strony tyle, gdyż nie mam zamiaru wdawać się w głęboką dyskusję o
  • Odpowiedz
to nie jest moje zdanie tylko ogólna opinia o tej lasce, która panuje i tu i w szerszym internecie.

@Pasterz30: To jest twoje zdanie które próbujesz opakować jako prawdę objawioną. Wróć do owieczek.
  • Odpowiedz