Wpis z mikrobloga

Nawet aktywiści jak Jan Śpiewak zaczęli łapać temat a raczej nie można go nazwać wykopkiem. Trzeba zrozumieć że sytuacja z psami dzisiaj jest inna niż np 20 lat temu. Wtedy jakbyś wszedł do sklepu z psem to kazali by ci spadać a widok psa w wózku by spowodował co najmniej konsternację. Poza tym statystyki mówią same za siebie jeśli chodzi o ilość pogryzień... 100 ataków dziennie. Wracając do moich wczorajszych porównań: słyszeliście by dziennie 100 biegaczy pobiło kogoś, 100 rybek z akwarium pogryzło albo by 100 osób hodujących kwiaty w doniczkach w wyniku szału pobiło kogoś? Noo.. nie.

Ja nawet nie planowałem udzielać się w tym temacie, a na pewno nie dwa dni pod rząd xd za pierwszym razem mnie zdenerwowało wmawianie przez #psiarze że to sztuczny problem a teraz po prostu wyskoczył mi post Śpiewaka. Co za przypadek, zupełnie jakby jednak coś było na rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
FOTEL - Nawet aktywiści jak Jan Śpiewak zaczęli łapać temat a raczej nie można go naz...

źródło: image

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FOTEL: co Ty Banda przegrywow z wypoka i ruskie trolle a nawet i chińskie. Jeszcze słyszałem tezę ze konserwatyści co się wszystkiego boją XD.

Totalny psychiatryk, nie byłem świadomy ze aż takie odklejenie
  • Odpowiedz
@FOTEL @p-jerzy W całej UE po pandemii są regulowane kwestie psow ze względu na nagły przyrost populacji, ale na wykopie narrację kontrolują to ruskie trolle przy akompaniamencie przegrywów. Dlatego wykopowa narracja to karykatura i szuria co widać po szambie z tego tagu.
  • Odpowiedz
ale na wykopie narrację kontrolują to ruskie trolle przy akompaniamencie przegrywów

@KRCZVSK: a potem obudziłeś się w Choroszczy xD

Jak ludzi wrzucam na czarną jak już kolejny raz widzę jak piszą farmazony, tak teraz przy tej psiarskiej aferce strzelam jak z karabinu, ha tfu. Psiarskie zapalenie mózgu powinni wpisać na listę chorób
  • Odpowiedz
@KRCZVSK: chłopie, nie wrzucałem Ciebie na czarna, bo nawet czasem napisałeś coś z sensem, ale kurde z tymi ruskimi trollami i z przegrywami jak wyskoczyłeś to... Ty tak teraz na poważnie?...
  • Odpowiedz