Wpis z mikrobloga

• 6
@juskus: też miałam wrażenie, że Milan z Magdą najgorzej. Może celowo był remis, i potem najlepsza para (przyjaciel Milana) wybiera

i jeszcze jedno, cieszę się, że kolejna edycja kiedy to i kobiety i mężczyźni odpowiadają na pytania z testu wiedzy. A nie jak wcześniej - tylko dziewczyny, a faceci śmiali się z nich oglądając je gdzieś na ekranie. Jak widac nie tylko dziewczyny nie grzeszą tam wiedzą ;)
  • Odpowiedz
@karolinka6: zawsze były dogrywki w takich testach ale wtedy większe szanse miałby stasiek mam wrażenie wiec musieli zadziałać jak zwykle zeby debiliana jeszcze potrzymać tym bardziej ze juz napalony spowrotem na Julkę
  • Odpowiedz
@karolinka6: @Nowastara też kojarzę, że w paczce przecieków było, że Milan odpadnie na teście... tylko czy to nie miał być test wiedzy o parach? Na pewno był przeciek, że odpadnie.
Były też informacje jakoby on i Michał byli na uberpandorze z xxx niejako w parze nie przyjacielskiej, ale bardziej romantycznej (ehh źle mi się to pisze nawet), ale nie było doprecyzowane po której stronie.
Więc spoiler (z pierwszych przecieków)
  • Odpowiedz
@karolinka6: nie no spoko, ja tylko gdybam, ale tak by pasowało. Z tych trzech par i poziomem wiedzy najbardziej pasuje Milan do odpadnięcia w takim teście, a też jeszcze nic z wiedzą o parach nie bylo w tym sezonie
  • Odpowiedz