Wpis z mikrobloga

• 3
@dktr: @labubu_content no jak nie szczeka, maja psa i jezeli ktos chodzi czy cokolwiek sie dzieje to szczeka przecież napisałem, że sąsiedzi mają psa ty k---a czopie XD już wam od tej fanaberii na oczy pada mało tego nawet teraz sprawdziłem, wystawiłem swojego psa na balkon (szczekał) i dosłownie 6 m dalej nic nie słysze.

Po prostu albo was przycieli na ścianach, albo jest coś nie tak z projektem
  • Odpowiedz
  • 177
@duzy-skrzat: Czyli tylko potwierdzasz to co już nie jeden pisał, psiarze nie słyszą szczekania, ani swoich kundli ani obcych, dla nich to normalny szum tła.
  • Odpowiedz
  • 20
@duzy-skrzat: Czyli nie masz i nie miałeś problemu z ujadającym za ścianą kundlem, na c--j się wypowiadasz? Na szczęście temat stał się głośny i jest okazja forsować zmianę przepisów tak aby wspólnoty mogły decydować czy w danym budynku będą mogły być psy, wtedy wreszcie będzie można kupić mieszkanie będąc pewnym że nie wprowadzi się obok zaraz jakiś p----------y psiarz. Masz jakieś schizy na te dzieci, od 10 lat mieszkam w
  • Odpowiedz
@dktr Nigdy nie miałem problemu ze szczekającym psem, żaden z moich znajomych też nigdy nie narzekał, nikt z rodziny tak samo
Tylko tu na wykopie co drugi ma depresję i myśli samobójcze bo burek 10 pięter niżej szczekał wczoraj XD
  • Odpowiedz
@duzy-skrzat: beka z ciebie, bo mieszkasz w psiej budzie z dwoma kundlami i próbujesz komukolwiek regulować wzrok.

Edit: Widzę że zabolało, bo mnie zablokował xDDD
  • Odpowiedz
@duzy-skrzat: masz dwa psy w klatce/bloku? XD

Jeżeli chodzi o słowa @conamirko to znając nasz rząd (którykolwiek w sumie) te podatki wejda w formie gotowania żaby. Ta cała akcja na wykopie otwiera tylko kolejną niszę, po którą politycy się jeszcze nie schylili. Serwujecie im nowy sposób dojenia Polaków na złotej tacy. "Wyborcy sami tego chcą!" :)
  • Odpowiedz
  • 0
@szalony_bombardier: no mam , oba ważą mniej niz 10 kg, jeden i drugi to znajdy (jednego znalazłem centralnie na ulicy jadąc na zadupiu jako szczeniaka już mocno wychudzonego i z parwowirozą) pierwszego chciałem mieć, drugiego chciałem oddać do schroniska ale szkoda mi się go bardzo zrobiło szczególnie że z miesiąc go wyciągałem bo prawie się przekręcił przez parwowiroze... i tak został.

Lubie wszystkie zwierzęta, nie uważam że ludzie są lepsi
  • Odpowiedz
@duzy-skrzat: ja nie jestem anty-psy akurat, więc tego mi mówić nie musisz. Bardziej zastanawiam się nad zdrowiem psychicznym zwierzaka zamkniętego w betonowej klatce. I nie mówię, że Twoje w jakikolwiek sposób cierpią, ale ilość ludzi w betonowcach z dużymi psami mnie przeraża. Dodatkowo miałeś fajną motywację żeby te psy uratowac/zatrzymać, w przeciwieństwie do wielu osób, które psa kupują żeby sobię coś rekompensować lub po prostu z kaprysu - nie mając
  • Odpowiedz
Następny debil - u mnie nie szczeka to nie ma problemu. Jeszcze to porównywanie do dzieci.

@dktr: teraz nagle każdy mieszka na osiedlu gdzie pies szczeka. Łatwo powiedzieć, że u ciebie nonstop hałasuje jak zweryfikować się nie da. Zaraz mi powiesz, że po co miałbyś kłamać. A no po to, że debile na wykopie robię wszystko by plusy tylko zgarniać :)
  • Odpowiedz