Wpis z mikrobloga

Macie tak, że automatycznie nie będziecie wchodzić w interakcje z jakąś osobą bo ma fryzurę typu mullet i w waszych oczach to jest np tryhardowanie, albo ubiera się w irytujący dla was sposób. Przez takie różne czynniki zawsze unikałem większość ludzi i w jedyne interakcje w jakie wchodziłem w szkołach to zwykle były różne konflikty czy nic tam nic przyjemnego

#aspolecznosc #introwertycy #introwertyzm #ekstrawertyzm #przrgryw
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@MarianoaItaliano @dywergent czemu? A gdyby ktoś śmierdział np? Dla mnie jak ktoś kto ka fluffy hair, albo mullet. Oprócz tego każda subkultura czy tam jak osoba jest ubrana będzie miała ode mnie odpowiednie indywidualne traktowanie. Żeby nie było. Większość ludzi jak się ubiera to kategoryzuje je za zupełnie neutralne. Ale jak ktoś ma np ubranie na old money to już wiem, że nie chcę się z nim znać i z
  • Odpowiedz
@vv4vv4: Jak śmierdzi to co innego, ale na wygląd to nie zwracam uwagi bo mieszkam od prawie dwóch dekad w UK gdzie ludzie tak cudacznie momentami wyglądają że nie robi to na mnie większego wrażenia eg. japonki i kurtka puchowa albo w piżamie do sklepu xD
  • Odpowiedz
@vv4vv4: rzadko mnie irytuje ubiór, ewentualnie roznegliżowane Panie w miejscach w których taki ubiór jest nieodopowiedni, wtedy unikam, bo prawdpodobienstwo spotkania przyjemnej osoby jest bliskie zeru
  • Odpowiedz