Wpis z mikrobloga

Mirasy, szukam kierunku na tygodniowy urlop, jest tam u was co zwiedzac? Piotrkowska zyje w nocy czy 21 i do domu? Nocne szlajanie sie w miarę bezpieczne czy pastusiarnia ? :p

#lodz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xyz_xyz: Tygodniowy urlop w Łodzi? Bój się Boga. Na Piotrkowskiej jest większe prawdpodobieństwo wyłapania na łeb niż w jakimkolwiek innym miejscu. Ogólnie spoko. Ale przez tydzień to zanudzisz się. Chyba, że masz zamiar codzień obracać innego szlaufa zgarniętego z Piotrkowskiej to spoko.
  • Odpowiedz
@xyz_xyz: Tak źle może nie jest, ale to jest miasto na weekendowy city break i nara. Manufaktura, Piotrkowska, OFF, ewentualnie Księży Młyn (można się w okolicy napić dobrego piwka w lokalnym browarze albo czeskiej restauracji). Jak cię takie rzeczy interesują to jeszcze Orientarium i EC1 i to by było z grubsza na tyle.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ArquesMartin @schweizer @ksienciuniu @mrsopelek

Dziś wróciłem. Ogolnie mam mieszane uczucia co do tego Waszego miasta. Mocno zaniedbane :( piotrkowska to tez tak hm jakos na mus zrobiona żeby coś było. Pełno meneli po bramach, ukrainców, gruzinów itp itd. manufaktura- fajna, off- nie wiem o co z tym chodzi, ludzie sie tam szwedaja, jakies puby i tyle. Orientarium fajne.

Ktoś porównał to do Wroclawia- no, wroclaw jest 5 lig
  • Odpowiedz