Wpis z mikrobloga

• 19
Ruscy już prawie dwa miesiące są w okrążeniu w pobliżu Pokrowska.

@Szinako: Chodzi o ten Pokrowsk co to miał być z marszu wzięty w zeszłym roku, a dwa miesiące temu niezwyciężona armia rosyjska dokonała tam spektakularnego przełamania frontu i błyskotliwego wejścia w przestrzeń operacyjną przeciwnika?
  • Odpowiedz
@EditorTM nie miales czasu? Czy nie miałeś prądu w muchosrańsku, przyznaj się saszka. Poza tym wszystko bez zmian, zgodnie z planem ruSSkie orki są mielone na Ukrainie jak i na ich własnym obsranym terenie
  • Odpowiedz
niezwyciężona armia rosyjska

@JPRW: chodzi o tę armię, co miała Kijów w 3 dni zdobyć, ale zamiast tego utknęła na 3.5 roku na biednej Ukrainie, nie?

A w skrócie to ROSJA JEST ORANA, MASAKROWANA I
  • Odpowiedz
@JPRW: Zapomniałem o tobie, ale muszę cię przeprosić. Sorki, że się z ciebie naśmiewałem gdy mówiłeś, że ta Ukraińska operacja w Kursku jest taka istotna, że Ukraina te tereny wymieni podczas negocjacji i itp. Jednak miałeś racje, tyle że zapomniałeś powiedzieć, że Ukraina wymieni rosyjskie terytoria za kawałek własnego obwodu Sumskiego. Tak więc przepraszam, że wątpiłem w twoje umiejętności akrobatyczne, bo ten fikołek był całkiem zgrabny, chociaż za lądowanie na
  • Odpowiedz
@Szinako ty powiedz metrisowi jak tam siedzi obok ciebie żeby ci tą jedną szarą komórkę oddał na chwilę i wtedy wróć do mojego komentarza i przeczytaj jeszcze raz.
  • Odpowiedz
Zapomniałem o tobie

@Szinako: Postaraj się ograniczyć bojarysznik na pusty żołądek, może mgła mózgowa minie

operacja w Kursku jest taka istotna

@Szinako: Ta operacja co to dla ciebie była rajdem na jedną przygraniczną wioskę i skończyła się już pierwszego dnia jak pan generał Gierasimow powiedział? Nie wiem czy o tym samym mówimy, może coś ci się w łepetynie pląta, bo jak zwykle wyparłeś swoją kompromitację, a jest co
  • Odpowiedz
@BiesONE: A sorka, ty żyjesz w alternatywnej rzeczywistości, w której to Rosja ma braki prądu xDDDDDD.

@JPRW O kurde, kilka miesięcy względnego spokoju i już w drugim komentarzu dyskusji nie dałeś rady i znowu napisałeś coś o masturbacji xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz