Wpis z mikrobloga

• 0
@mateos11 2 razy w tygodniu robię fbw i 2 razy w tygodniu tak z 50 basenów. Może coś ze mnie zostanie. Dla fabuły jem sobie 5g kreatyny dziennie bo jest smaczna jak jabłuszko i trzymam z 120-160g białka zależy od dnia
  • Odpowiedz
  • 0
@Leel00 w sumie z tego co widzę to można zrobić poniżej 200zł. Poszedłbym z ciekawości. Ale w zasadzie poza ciekawością co da mi wiedza o składzie ciała skoro oczywistym działaniem jest redukcja
  • Odpowiedz
@ECG_404: Podobno jest tak, że w przypadku takiej otyłości na początku szybko się traci kg, potem jest coraz trudniej. Ale powodzenia życzę, sama staram się schudnąć ale ostatnio moja waga idzie w 2 stronę niż bym chciała...
  • Odpowiedz
  • 1
@Leel00 ostatni raz na siłowni poza tym tygodniem byłem z 5 lat temu więc można liczyć na rekompozycję choć trochę. Zapas energii w kałdunie pozwoli. Zobaczymy jak to będzie. Na razie miałem dysonans bo waga mi stanęła na kilka dni ale przypomniałem sobie że kreatyna wodę wiążę a zacząłem podjadać 5g/d. Ale przynajmniej kcal trzymam i 150-160g białka. Jak się psychicznie nie w--------e przez czynniki zewnętrzne to bede oski. ( ͡
  • Odpowiedz