Wpis z mikrobloga

Pozdrawiam z nowej pracowni którą udało się wynająć 5 dni po tym jak skończyła mi się poprzednia umowa najmu w starym szpitalu.

Dopiero się urządzam i nie mogę się za cholerę odnaleźć jak to przy przeprowadzkach.

Ścianka narzędziowa jest pusta bo dzisiaj, już po przeszukaniu absolutnie wszystkiego jestem pewien że albo zgubiłem najważniejsze pudło z narzędziami które zbierałem ponad 10 lat, albo mi je ukradli jak się przenosiłem bo było przeźroczyste.

Smutno w c--j więc sobie zrobiłem lampkę bo i tak nie miałem co zrobić z tą owiewką.

#rozkminkrzaka
bkwas - Pozdrawiam z nowej pracowni którą udało się wynająć 5 dni po tym jak skończył...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Jednorybek: rzeczy. Nadal mam stałe zlecenie na wypalanie ploterem drewnianych elementów więc i tak potrzebowałem miejsca a udało się przenieść ze znajomymi stolarzami więc milej gdy człowiek ma obok przyjazne dusze.

Ale tak szczerze - nie wiem. Dalej będę robić jakąś biżuterię raz na jakiś czas bo mnie to bawi, ale już raczej bez kompromisów, jednocześnie wyceniając raczej w setkach bo 6 lat dokładania do rękodzieła mnie totalnie wypaliło.

Mam
  • Odpowiedz
@bkwas: to jak masz za mało roboty (a licząc że robisz w drewnie, żywicy i jeszcze na ciężarówach) to sie zajmij programowaniem, tworzeniem gier, drukarkami 3d i jeszcze fanpage rozkrecaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak zazdroszcze pracowni, bo ja musze w pokoju cokolwiek robić, a potem trzeba sprzątać
  • Odpowiedz
  • 2
@Jednorybek: jestem d--a wołowa - jak wszystko to nic porządnie tak naprawdę ale za coś trzeba żyć bo mam takie dziwne hobby że lubię jeść i płacić czynsz xD
  • Odpowiedz