Wpis z mikrobloga

#perfumy Przyznać się co kupiliście podczas ostatniej promki na perfumesclub pl. Były na stronie głównej szupera – gotowe na tacy, bez szukania i przeklikiwania się przez setki stron 😊

Jest tu jeszcze jakiś fan Szuperka?

Dla przypomnienia takie między innymi mieliśmy promocje ostatnio:

Ja kupiłem 3 euforie za 50 zł (zamiast 150) plus ekstrakt perfum Gritti za 170 (zamiast 800). I są już w dostarczeniu.

Ps. Powoli wszystkie Wasze pomysły są wdrażane a nowe sklepy dodawane i jest tego już całkiem sporo.

edit: może mały efekt wykopu dla motywacji?
dudu89 - #perfumy Przyznać się co kupiliście podczas ostatniej promki na perfumesclub...

źródło: promki-do-alertow

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@adamkoska: @adamkoska: 43 tys produktow i uwierz mi że ciagle przybywa dzień po dniu, czego konkretnie ci brakuje? Jakich marek? Każdą przed dodaniem muszę jednorazowao sprawdzić czy wszystko się zgadza dlatego nie od razu są wszystkie. pg ma kilka lat, szuper kilka miesięcy;] Ale disy wskazane, zawsze to wiadomo co trzeba poprawić.
  • Odpowiedz
  • 0
@Omniscient: nie zapisalo sie bo bylo tylko przez moment w takiej cenie obnizonej a pozniej były jeszcze ze dwa sprawdzenia w tym dniu i cena sie nadpisala z tego dnia co jest logiczne;)
  • Odpowiedz