XD Gość opisuje, że kupił sobie kiedyś tanie słuchawki bezprzewodowe w Action. Korzysta z nich rzadko więc nie potrzebował drogich. Jednak w pewnym momencie Apple zablokowało mu łączenie się z tymi słuchawkami tak po prostu bez przyczyny (słuchawki są sprawne).
Jakie komentarze fanatyków Apple? "Kupujesz ajfon a nie stać cie na słuchawki Airpods?!?", "Trzeba było dopłacić kilka stówek i wziąć słuchawki Apple", "Jak cię nie stać to wracaj na Android" i tym podobne... Przecież to jakaś sekta jest xDDDDD
Na czym są dymani? Na tym, że takie AirPods Pro kosztują 1000 ziko i grają tak samo jak inne słuchawki za 1000 ziko?
@mandanda: raczej słuchawki Airpods za 1000 zł grają jak Moto Budsy czy Technics za ok. 400-500 zł. I nie jest to subiektywne tylko są realne testy na YT.
@KonwersatorZabytkow dzisas, czyjas własność to sobie może robić z tym co chcę. Zawsze dla mnie fani iphona to była jakaś nawiedzona sekta i dlatego mam obrzydzenie do tej marki. To tak podobnie jest z właścicielami crossoverów stać ich na nowe auto ale zimówki kupują z najniżej półki
@rimyi: No mam dośc Spotify płacisz abonament a tu kawałki CI z nikają bo Spotify nie ma umowy przez jakiś czas z wydawcą na jakiś album :P Jak wgrasz mp3 na telefon to są tam na zawsze
@KonwersatorZabytkow: Musi być w tym drugie dno, kilka lat korzystałem z słuchawek Redmi za 60 ziko na IP i nie było żadnych problemów. Nawet ostatnio z ciekawości je naładowałem, normalnie się połączyły i działały.
Gość opisuje, że kupił sobie kiedyś tanie słuchawki bezprzewodowe w Action. Korzysta z nich rzadko więc nie potrzebował drogich. Jednak w pewnym momencie Apple zablokowało mu łączenie się z tymi słuchawkami tak po prostu bez przyczyny (słuchawki są sprawne).
Jakie komentarze fanatyków Apple? "Kupujesz ajfon a nie stać cie na słuchawki Airpods?!?", "Trzeba było dopłacić kilka stówek i wziąć słuchawki Apple", "Jak cię nie stać to wracaj na Android" i tym podobne...
@Romska_Palo_Ul_Laputa: Ja jakieś 5 lat temu wygrałem w świątecznej promocji Oneplusa za 50 zł i do dzisiaj używam
Dobrze czuje człowiek ile hajsu zaoszczędziłem na telefonie 3 letnim za 1000 zł którego planuję wymienićw 2030 a słuchawki jak padną, w międzyczasie takie odklejudy wydadzą paredziesiąt tysięcy na zabawki by się pokazać.
@KonwersatorZabytkow: a ja kiedyś kupiłem earpodsy (te na kablu) jedne u autoryzowanego dealera Apple za 149 chyba wtedy, drugie za 30 w Albanii w jakimś randomowym sklepie gsm. Wrzuciłem je do jednej torby i nie mogłem rozróżnić które są które. xD
@KonwersatorZabytkow: pytanie jak wiele to komentarzy applowców, a ile to androidziarze śmiejący się z type że przepłacił za telefon apple i "musiał" kupić tanie słuchawki, a teraz mu to nie działa. Bo jestem w stanie uwierzyć w jednych i drugich.
@KonwersatorZabytkow: XD Termomix 2 Tam też ludzie wkręcają sobie że garnek z grzałką i przyklejonym chińskim tabletem (za aplikację musisz zapłacić oddzielnie XD) poprostu musi kosztować 7k a jak na to narzekasz to pewnie cię nie stać to biedny XD. Tak właśnie robi się kase na kompleksach
Gość opisuje, że kupił sobie kiedyś tanie słuchawki bezprzewodowe w Action. Korzysta z nich rzadko więc nie potrzebował drogich. Jednak w pewnym momencie Apple zablokowało mu łączenie się z tymi słuchawkami tak po prostu bez przyczyny (słuchawki są sprawne).
Jakie komentarze fanatyków Apple? "Kupujesz ajfon a nie stać cie na słuchawki Airpods?!?", "Trzeba było dopłacić kilka stówek i wziąć słuchawki Apple", "Jak cię nie stać to wracaj na Android" i tym podobne...
Przecież to jakaś sekta jest xDDDDD
#telefony #smartfon #sluchawki
źródło: 1000008335
Pobierz@mandanda: raczej słuchawki Airpods za 1000 zł grają jak Moto Budsy czy Technics za ok. 400-500 zł. I nie jest to subiektywne tylko są realne testy na YT.
@Romska_Palo_Ul_Laputa: Ja jakieś 5 lat temu wygrałem w świątecznej promocji Oneplusa za 50 zł i do dzisiaj używam
Dobrze czuje człowiek ile hajsu zaoszczędziłem na telefonie 3 letnim za 1000 zł którego planuję wymienićw 2030 a słuchawki jak padną, w międzyczasie takie odklejudy wydadzą paredziesiąt tysięcy na zabawki by się pokazać.
źródło: 1000033054
Pobierz@KonwersatorZabytkow: pytanie jak wiele to komentarzy applowców, a ile to androidziarze śmiejący się z type że przepłacił za telefon apple i "musiał" kupić tanie słuchawki, a teraz mu to nie działa. Bo jestem w stanie uwierzyć w jednych i drugich.
Tam też ludzie wkręcają sobie że garnek z grzałką i przyklejonym chińskim tabletem (za aplikację musisz zapłacić oddzielnie XD) poprostu musi kosztować 7k a jak na to narzekasz to pewnie cię nie stać to biedny XD.
Tak właśnie robi się kase na kompleksach