Aktywne Wpisy

jestemtunew +1031
Rozpoczynamy sezon zimowy. #motoryzacja #wroclaw
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz
MirasPdk +93
źródło: 1000007791
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz
źródło: 1000007791
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Psiarze często to egoiści dla których ważniejszy jest ich pies niż twoje samopoczucie. Ja nawet do własnego brata przestałem chodzić, bo jego psiecko po prostu po mnie skakało a on to miał gdzieś, bo to tylko pies, nie ważne, że ja czułem sie niekomfortowo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni nie potrafią mieć jakiejkolwiek empatii a w głowie obracają sobie to w ten sposób, że kochają zwierzęta więc są dobrymi ludźmi!
Prawda jest taka, że są to zwykle zwyczajnie źli ludzie których inni ludzie nie lubią, a taki piesek wystarczy, że dasz mu jeść więc będzie go lubił, stąd ich miłość do psów i nienawiść do ludzi i ten ich niewyobrażalny egoizm.
O tym jak psy sąsiada ujadają dzień i noc doprowadzając moją dziewczynę do nerwicy, a kiedy próbowałem z tym walczyć to typ jeszcze na mnie policję nasłał xD Policja oczywiście go wyśmiała a ja obecnie szykuję pozew przeciwko niemu, przez rok gromadziłem stos nagrań jak pies ujadał każdego dnia po kilka godzin a czasem nawet 8 godzin ujadania doprowadzając do nerwicy mnie i moją dziewczynę.
Dojadę gościa w sądzie i tego wam też radzę, d-----ć tym złym ludziom (psiarzom) za ich okropny egoizm.
źródło: psiarzetozliludzie
PobierzWszystko co napisałem potwierdzasz swoim komentarzem, jesteś złym i agresywnym człowiekiem który od razu wyzywa innych od przegrywów. Brawo ty :)
I sie urojenie posypalo