Wpis z mikrobloga

#psiarze jesteście po prostu złymi ludźmi i mówię to z doświadczenia i mnóstwa ludzi którzy w życiu poznałem.

Psiarze często to egoiści dla których ważniejszy jest ich pies niż twoje samopoczucie. Ja nawet do własnego brata przestałem chodzić, bo jego psiecko po prostu po mnie skakało a on to miał gdzieś, bo to tylko pies, nie ważne, że ja czułem sie niekomfortowo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Oni nie potrafią mieć jakiejkolwiek empatii a w głowie obracają sobie to w ten sposób, że kochają zwierzęta więc są dobrymi ludźmi!
Prawda jest taka, że są to zwykle zwyczajnie źli ludzie których inni ludzie nie lubią, a taki piesek wystarczy, że dasz mu jeść więc będzie go lubił, stąd ich miłość do psów i nienawiść do ludzi i ten ich niewyobrażalny egoizm.

O tym jak psy sąsiada ujadają dzień i noc doprowadzając moją dziewczynę do nerwicy, a kiedy próbowałem z tym walczyć to typ jeszcze na mnie policję nasłał xD Policja oczywiście go wyśmiała a ja obecnie szykuję pozew przeciwko niemu, przez rok gromadziłem stos nagrań jak pies ujadał każdego dnia po kilka godzin a czasem nawet 8 godzin ujadania doprowadzając do nerwicy mnie i moją dziewczynę.

Dojadę gościa w sądzie i tego wam też radzę, d-----ć tym złym ludziom (psiarzom) za ich okropny egoizm.
ToTheMoon - #psiarze jesteście po prostu złymi ludźmi i mówię to z doświadczenia i mn...

źródło: psiarzetozliludzie

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Casuel: o kolejny psiarz egoista który ma w dupie ludzi, ich spokój i zdrowie.

Wszystko co napisałem potwierdzasz swoim komentarzem, jesteś złym i agresywnym człowiekiem który od razu wyzywa innych od przegrywów. Brawo ty :)
  • Odpowiedz