Wpis z mikrobloga

Myślę, że Stanisław jest chłopakiem z niską samooceną i sporymi kompleksami, który robi dużo ,, pod publikę" / chce się przypodobać innym. Oglądając i słuchając go mam dysonans poznawczy. Myślę, że zakłada maskę. Osobiście nie lubię takich ludzi i unikam.
P.s Nie, nie jestem Natalią ani żadnym z uczestników HP. 😀

#hotelparadise
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@liliove: o kurde, jak fajnie że nie jestem sama, jak dla mnie On jest tak sztucznie niby prawilny, a to że cisnął rano po natalii to wyglądało że robi to żeby się grupie przypodobać, fałsz, a na dodatek zgadzam się że widać że ma kompleksy, jak Oliwa sprawiedliwa odeszła to nagle gada, że mu się podobała, wiedział pewnie że Go odrzuci więc nie chciał się skompromitować
  • Odpowiedz
@liliove nie jesteś w tym sama. Dla mnie od Staśka bije taki vibe sztuczności. Widać to nawet na filmiku z nim, Andrzejem i Kubą. Andrzej naturalny pajac. Kuba nawet spoko. A Staszek na siłę śmieszny. No śliski coś dla mnie jest. Taki nienaturalny.
  • Odpowiedz
@liliove: jakby chciał się przypodobać innym, to by udawał relację z Natalią, a miał w chuju jej sztuczność. Od początku mówił, kto mu się podoba i był konsekwentny, gdzie tu maska? To już kolejny post w którym uważacie, że jak gość nie jest przystojny i nie jest przemocowym pajacem to trzeba od niego się trzymać z daleka XD
  • Odpowiedz
  • 1
@potatojuice: Co Ty pleciesz? Przecież tam nikt nie lubi Natalii! Stasiu wyczuł, że nikt tam za Natalią nie przepada stąd zmienił front i dołączył do obgadywania Natalii :) Gość może być niewyględny ale za tym muszą iść wartości - popatrz co on publikuje na instagramie. To jest istna żenada. Nawet z tekstami do Natalii z tym całowaniem się i siadaniem na kolanach to było nie na miejscu. Posłuchaj co mówi
  • Odpowiedz