Aktywne Wpisy

moll +18
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

mleko3-2procent +514
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz

Ale mają jeszcze są Strong, tivi.one, Dream 4K, Dino, B1G itp. Będzie coś z tego lepsze od Trexa? Np. na Crystal czytam, że g---o podczas meczów.
Wiem czego się spodziewać po IPTV i że cudów nie będzie, chodzi mi tylko żeby w miarę dało się jakkolwiek obejrzeć :)
#iptv #tv #telewizjainternetowa #telewizjaonline #tv.team #plusx #usevq #teleelevidenie #tvteam #kodi #m3u #trex #siptv #tivimate #smartiptv #m3u8 #vod #1x22
Zapłacisz 26 zł, nie jesteś związany żadnymi umowami. Canal+ też zacina nawet jak wykupisz, p---------m się z tym 2 lata od 2020 do 2022 r., ziomek nadal siedzi na Canal+ i narzeka - więc problem nadal jest, a ja płacę 20 zł/msc. i mam spokój.