Wpis z mikrobloga

Siemanko Mirki mam pytanie co będzie w miarę stabilne podczas LM? Myślałem żeby potestować Trex od IPTVCentury w pierwszej kolejności (miał ktoś z nimi problemy - ścina?).

Ale mają jeszcze są Strong, tivi.one, Dream 4K, Dino, B1G itp. Będzie coś z tego lepsze od Trexa? Np. na Crystal czytam, że g---o podczas meczów.

Wiem czego się spodziewać po IPTV i że cudów nie będzie, chodzi mi tylko żeby w miarę dało się jakkolwiek obejrzeć :)

#iptv #tv #telewizjainternetowa #telewizjaonline #tv.team #plusx #usevq #teleelevidenie #tvteam #kodi #m3u #trex #siptv #tivimate #smartiptv #m3u8 #vod #1x22
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wybierz strong i będzie ok, jeśli najbardziej zależy Ci na TV. Trex jest lepszy, jeśli chcesz oglądać filmy i seriale.
  • Odpowiedz
@ffallen: Nie no daj spokój z tym Canal+ kup w tych pieniądzach lepiej 2 x IPTV jakieś, np. Stronga i Trexa.

Zapłacisz 26 zł, nie jesteś związany żadnymi umowami. Canal+ też zacina nawet jak wykupisz, p---------m się z tym 2 lata od 2020 do 2022 r., ziomek nadal siedzi na Canal+ i narzeka - więc problem nadal jest, a ja płacę 20 zł/msc. i mam spokój.
  • Odpowiedz
@ffallen: chcesz coś dobrego to pisz na priv. Będzie drożej ale będzie działać bardzo dobrze LM do tego fajne VOD. Także albo szukasz tanio i kombinujesz albo raz a dobrze. Twój wybór.
  • Odpowiedz
@ffallen kup se tv.team polska plus sport świat całość za 3.40 dolara na miesiąc. Jak ci będzie cięło na polskich to na UK, ruskich, niemieckich, włoskich hiszpańskich i jeszcze jakieś balkankie też masz LM. Ja oglądam zawsze na UK i mi nigdy nie cięło.
  • Odpowiedz
Do użytkowników strong tv, czy pokazują tam PPV? Chodzi głównie o polskie eventy (gromada przykładowo) i zagranica (dazn PPV, octagon)
  • Odpowiedz