Wpis z mikrobloga

#psiarze #psy
Korba mocno kręcona i dobrze, a garstkę ujadających psiarzy na tagu można po prostu ignorować. Odsetek zapatrzonych w siebie, olewających i nieodpowiedzialnych właścicieli psów jest na tyle dużo że korbą warto kręcić.

Teraz jakiś gość pisze o chińskiej propagandzie nawet XD nieźle copium
p-jerzy - #psiarze #psy
Korba mocno kręcona i dobrze, a garstkę ujadających psiarzy n...

źródło: IMG_5416

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qzety: No nie wiem. Psiarze od 6 rano tu pisali z porannego spacerku i zbierania odchodów swojego psa a Casuel do 3 w nocy bronił piesków a wstał dopiero o 10. Ale możliwe że są też multikonta.
  • Odpowiedz
@p-jerzy garstkę? Garstka to jest was frustratów, reszta normalnych ludzi ma was w dupie.
@EditorTM

@qzety: No nie wiem. Psiarze od 6 rano tu pisali z porannego spacerku i zbierania odchodów swojego psa a Casuel do 3 w nocy bronił piesków a wstał dopiero o 10. Ale możliwe że są też multikonta.

Ty to jednak jesteś niezły psychol xD @Casuel pilnuj się bo typ zaraz pewnie będzie
  • Odpowiedz
@mitotasak: Jedyne co o nim wiem to że strasznie się odpala gdy jakiś content przeciwko psiarzom leci w gorące a on wrzuca po raz setny ten sam obrazek i dostaje 8 plusów.
  • Odpowiedz
Garstka to jest was frustratów

@mitotasak: patrz, a wpisy mają po pare tysięcy plusów. Na X wpisy jadące po psiarskich psycholach mają setki tysięcy wyświetleń. Problem się wylał, bo wasze s------l### psiarskie osiągnęło wartość krytyczną.
  • Odpowiedz
@nowszyja wpisy sfrustrowanych przegrywów, którzy boją się psa w realu, a w necie to k---a cwani. Jesteś dorosłym czy dzieckiem które boi się wyrazić swoje zdanie w realnym świecie?
  • Odpowiedz