Wpis z mikrobloga

Czy wy też macie takie wrażenie, że od niedawna wyszukiwarka google przestało działać tak dobrze, jak to jeszcze do niedawna bywało? Mam wrażenie, jakby część internetu dla google przestała istnieć. Miałem choćby duży problem ze znalezieniem oryginalnego filmiku Pawła Jumpera, a ostatnio chciałem do jednego ze znalezisk dodać filmik z TVP Kultura, gdzie był "program artystyczny i interaktywny", w którym "performerki" robiły wszystko, co kazał widz, który się dodzwonił i.... dla google to nie istnieje.
Czy to tylko moje paranoje? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kiciochpyta i w sumie trochę #zalesie
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@assninja: przeciez jak wyszukiwarka jest kijowsza to przeglądarka nie będzie lepiej wyszukiwać od tej google więc o czym ty do mnie XD
no tak, wpisujesz losowe słowo i po tym widać czy przegladarka daje ci cos sensownego, i jeszcze to pisanie ze jest lepsza bo AI nie ma gdzie to AI ci ładnie tłumaczy np właśnie samo słowo WITAJ gdzie nie musisz nawet wejsc w zaden link. google wypadło lepiej
  • Odpowiedz
@Frygus96: borze szumiący nadal nie rozróżniasz? Jedynym chrabąszczem który tutaj mówi o przeglądarce jesteś ty.

Brawo, niesamowita funkcja że google ai ci mówi czym jest słowo witaj. A innym razem zapytasz jak usunąć gumę do żucia z łapy psa to ci powie by mu tą łapę zamrozić xD tyle jest warte to AI
assninja - @Frygus96: borze szumiący nadal nie rozróżniasz? Jedynym chrabąszczem któr...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@assninja: ale to juz mamy przegadane

przeciez jak wyszukiwarka jest kijowsza to przeglądarka nie będzie lepiej wyszukiwać od tej google więc o czym ty do mnie XD

przeoczyles to? pff
  • Odpowiedz