Aktywne Wpisy
p0melo +25
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +208
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Pamiętacie tego 46-letniego kierowcę, którego zaatakowały 3 psy i żywcem przez kilkadziesiąt minut zjadały mu nogi?
Okazuje się, że to były psy samego Putina.
Już w poprzednim wpisie na ten temat ironizowałem, że w Polsce prędzej ten kierowca pośmiertnie zostanie jeszcze opluty za robienie złej reklamy psieckom.
Nigdzie nie widziałem, żeby ktoś pytał o zbiórkę na jego rodzinę - wszak nie rozwalił myśliwca o płytę lotniska / ewentualnie nie wp.olił się ciężarówką na lotnisko i nie przywalił w stojący tam samolot by jego rodzina zasłużyła na zbiórkę...
Za to (dla Areczka) są dziwne insynuacje, że hejt na psiarzy, krytyka i słusznie podnoszone postulaty o ograniczeniu np. możliwości posiadania przez byle debila kilku najbardziej agresywnych ras to jakieś plany wychodzące z Rosji......................
źródło: temp_file6004447476733347099
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Debilem jest osoba, która postuluje by nie można było posiadać agresywnych ras psów bez żadnych ograniczeń?
Grubo
źródło: temp_file722804510207003046
PobierzNawet jeśli by były - to co Rosjanie czy Putin ma do tego, że w Polsce psiarze praktycznie nie mają żadnych obowiązków względem swoich kundli?
Co Rosja ma do tego, że możesz kupić sobie jakiegoś potwora, zjeść nim drugiego kundla lub nawet człowieka i nie ponieść za to żadnych konsekwencji?
Lub te konsekwencje są śmiesznie niskie i nieadekwatne do rzeczywistości - np. 200 czy 500 zł. mandatu?
Komentarz usunięty przez moderatora
Uuu
Zdaję mi się, że akurat ty w temacie psów to zbyt obiektywny nie jesteś ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Czyli każdy kto krytykuje twojego śmierdzącego, 4-nożnego potwora to jest ruski?
@kwiat_pustyni626: niby czemu nie jest?
Bo sam takiego potwora posiada. Więc jak ma być w tej sprawie obiektywny? :)))))
Tzn. w sprawie ograniczenia posiadania psów (tych najbardziej agresywnych). Zwiększenia odpowiedzialności za pogryzienia - większe kary więzienia. Zwiększenie kwot mandatów za na przykład sranie psem i niesprzątanie po nim ;)
@kwiat_pustyni626: Zdefiniuj obiektywizm w tym temacie proszę.
Dziś rano udzielałem się w postach o propozycjach zmian dotyczących psów, w tym ras agresywnych.
Bardzo merytoryczna dyskusja. Obyło się bez wyzywania od "śmierdzących potworów", stąd moje pytanie o definicję obietywizmu.
Wyjaśnij na czym polega moja rzekoma głupota:)
@kwiat_pustyni626: takiego czyli jakiego? Co jest nie tak z goldenami?
Definiuję - gdy ludzie byli poruszeni sprawą owego kierowcy...
Szczerze i poważnie poruszeni...
Widziałem wpis w komentarzach m.in. kierowcy ciężarówki, który również robił pauzy na tym samym parkingu...
źródło: temp_file1066218595938310805
Pobierz@Gieremek: to nie ty pisałeś o wpisaniu amstaffów na listę ras agresywnych?