Wpis z mikrobloga

• 2
zamiast dać tłustego boczku to jakaś szyneczka ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@Ledeburyt_: w sumie to ten indor od ciebie. ( ͡ ͜ʖ ͡) Myślałem o boczku, ale chciałem żeby było fit. (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@Krupier: z ciekawości, takie pytanko mam. Bo jak byłem samotny to prostowałem zdjęcia jedzenia, zastanawiałem sie czy na wykopie też z samotności to ludzie robią? Kilka osób sie wpisuje w taką szufladkę. Jak jest u ciebie?
  • Odpowiedz
  • 4
no to jaka szyneczka jak to kolejny cycek xD

@Ledeburyt_: wiem, ale ja po prostu na wędlinę często mówię szynka. xD

Polędwica sopocka to też przeważnie schab jest. ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
  • 0
z ciekawości, takie pytanko mam. Bo jak byłem samotny to prostowałem zdjęcia jedzenia, zastanawiałem sie czy na wykopie też z samotności to ludzie robią? Kilka osób sie wpisuje w taką szufladkę. Jak jest u ciebie?

@zenon_z_chorzowa1: co masz na myśli mówiąc "prostowałem zdjęcia"?
  • Odpowiedz
  • 0
@zenon_z_chorzowa1: a to w sumie bez szczególnego powodu. Ot to w końcu blog w wersji mikro, stronka do dzielenia się rzeczami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale często można się zainspirować od innych to może i ktoś kiedyś zainspiruje się ode mnie. I tak to się kręci.
  • Odpowiedz
@Krupier: zeżarłbym, ale nie chce mi sie robić xD. Tak czy siak po raz kolejny pokazujesz talerz na którym wszystko mi gra, taki który sam bym zrobił bez inspiracji.
Kura z z roztopionym serem, ziemniaki i buraczki. Tylko porcja x3 xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Inozythol

@Krupier: zeżarłbym, ale nie chce mi sie robić xD. Tak czy siak po raz kolejny pokazujesz talerz na którym wszystko mi gra, taki który sam bym zrobił bez inspiracji.

Kura z z roztopionym serem, ziemniaki i buraczki.

A dziękuję bardzo,
  • Odpowiedz