Aktywne Wpisy

rayman_s +23

krystian-stepaniak +101
Mam naukochańszą kobiete na świecie. Siedzieliśmy w domu i już szykowałem się do spania w salonie, kiedy moja kobieta zapytała się "a może chcesz dzisiaj wyjątkowo spać ze mną w sypialni?" Nawet nasz pies się zdziwił po tych słowach. Kocham ją
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
źródło: ad32d7315189d89253f0db6f92149caae06c6a860c77df21897b95a7ecab1eb1
Pobierz

@tom-ek12333: Normalka, tak się dzieje gdy kapitał przepływa z innych krajów do USA.
@daretti877 @ossprime Do tej pory obligacje spadały jak rosły akcje a teraz jest to samo w jednym czasie. Tak jakby grubasy wyprzedzały fakty. Jak ktoś postanowi wyskoczyć z akcji i wskoczyć do obligacji, to zauważy, że obligi odjechały już trochę.
@KOLEGAMAMY może i stękam ale też inwestuję. Sprzedałem
źródło: obraz
PobierzAle jednak rynki wschodzące EEM dziś 1.44% (i nowe ATH) a SP500 1% w górę
Ja na samym uranie około 30% zarobiłem i już sprzedałem. Obecnie mógłbym odkupić taniej ale wiem co się stanie, kiedy giełdy zanurkują.
A teraz mam setki tysięcy PLN w amerykańskich obligacjach 25 letnich i obserwuję co się wydarzy.
Jest to inwestycja typowo kontrariańska.
źródło: obraz
Pobierz