To jeszcze na szybko przed startem ligi - dla kogo będę odpalać mecze poszczególnych drużyn, a kolejność nieprzypadkowa, bo tak będę widział hierarchię ligową:
1. Zawiercie - Jakub Czerwiński 2. Resovia - Marcin Janusz 3. Projekt - Bartosz Bednorz 4. LUK - Daenan Giymah 5. Jastrzębski - Michał Gierżot/Maks Granieczny 6. ZAKSA - Szymon Jakubiszak 7. Norwid - poza Luciano De Cecco również Kuba Nowak 8. Trefl - Aleks Nasewicz 9. AZS - Jakub Majchrzak 10. Skra - Antoine Pothron 11. Ślepsk - Kamil Droszyński 12. Stilon - Mathis Henno 13. Chełm - Remigiusz Kapica 14. Barkom - Lukas Kampa z sentymentu, Mousse Gueye z powodu spodziewanych fajerwerków
@vasos ja z tej listy bym usunął 2 osoby - Droszynski, bo to zmarnowany talent wg mnie i to zmarnowany z powodu własnej głupoty i Kuba Nowak. Ma oczywiście talent, ale z tego co słyszałem już mu odbija od nagłej popularności, więc jeśli się nie zmieni to choćby był lepszy niż Zlote Dziecko Polskie Siatkówki, tj Kuba Kochanowski, to nie będzie mi imponować
@SuperGosc11 a w czym objawia sie to odbijanie od popalarności? Z tego co widziałem na vlogach to ma tskie specyficzne ekstrawertyczne nieco poczucie humoru
@grzesix2 znajome siatkarki, które się gdzieś tam z nim znały, mówiły, że właśnie wsrod swoich znajomych zaczął się wywyzszac albo pokazywać, że jest w kadrze. Sam tego nie widziałem, więc na razie mam do tego dystans, choc jestem skłonny uwierzyć
@SuperGosc11: Droszyńskiego jestem po prostu ciekawy. W dobre miejsce trafił, pod niezłego coacha, ale wchodzi też w buty Sancheza. Na niewiele się nastawiam, ale może jakiś dobry sezon i kadra? Od Kozuba jest moim zdaniem lepszy.
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
1. Zawiercie - Jakub Czerwiński
2. Resovia - Marcin Janusz
3. Projekt - Bartosz Bednorz
4. LUK - Daenan Giymah
5. Jastrzębski - Michał Gierżot/Maks Granieczny
6. ZAKSA - Szymon Jakubiszak
7. Norwid - poza Luciano De Cecco również Kuba Nowak
8. Trefl - Aleks Nasewicz
9. AZS - Jakub Majchrzak
10. Skra - Antoine Pothron
11. Ślepsk - Kamil Droszyński
12. Stilon - Mathis Henno
13. Chełm - Remigiusz Kapica
14. Barkom - Lukas Kampa z sentymentu, Mousse Gueye z powodu spodziewanych fajerwerków
#siatkowka #siatkaspam
Myślisz, że Schulz pogra sporo w tym sezonie w Gdańsku?