Aktywne Wpisy

szcz33pan +898
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
Clermont +254

#samochody #pierwsze4kola #kupautozmikro
źródło: 1000035626
PobierzTa kwota to będzie najmniejszy wydatek, jaki poniesiesz przy tym aucie xD
wiam ze baitujesz
ale tak z drugiej strony i calkliem powaznie to ten porszak z silnikiem 3.2 od voklswagena (te sam co w passacie czy golfie R) nie bedzie az tak zajebiscie kosztowna padlina w utrzymaniu jakby to byl 4.5 v8 porsche.
jeszcze bez pneumatyki to ma praktycznie ten sa zawias co touareg, q7
https://allegro.pl/oferta/wahacze-zestaw-zawieszenie-audi-q7-vw-touareg-12619593203
@serek_heterogenizowany: Nie polecam. Generalnie to auto jest studnią bez dna do wrzucania w nie pieniędzy, znam kilka osób posiadających takie auto od nowości i po kilku latach zazwyczaj ci ludzie się ich pozbywali bo one się sypać zaczynały. Poza tym to auto to nic innego jak trochę lepiej ubrany volkswagen.
@serek_heterogenizowany:
Auto jak auto, ale czym będziesz dojeżdżać?
Jak zacznie grzechotać to silnik do góry