✨️ Zaskoczenie na rowerze w TPK – powrót do hobby po latachⒾ pojeździłem sobie ostatnio na #rower w niedzielę po TPK (trójmiejski park krajobrazowy). Jako ze jestem starym dziadem (50+) nie bywam tak zbyt często (bo sie znudziło). Moje zaskoczenie było spore - jedzi tam mnóstwo młodych ludzi. Na fulach. Elektrycznych. Po TPK. Żeby nie było - tam można wykręcić spore przewyższenie i znaleźć niezłe zjazdy ale zeby od razu wszyscy na e-fulach? Sporo ich sie kręciło po jakiś oficjalnych traskach - big foot czy jakoś tak. Nawet sobie zrobiłem jedną. Rowerem miejskim z błotnikami, bagażnikiem i sakwą… w sumie miło. Ale następnym razem chyba założę okulary przed jazdą.
pojeździłem sobie ostatnio na #rower w niedzielę po TPK (trójmiejski park krajobrazowy).
Jako ze jestem starym dziadem (50+) nie bywam tak zbyt często (bo sie znudziło). Moje zaskoczenie było spore - jedzi tam mnóstwo młodych ludzi. Na fulach. Elektrycznych. Po TPK. Żeby nie było - tam można wykręcić spore przewyższenie i znaleźć niezłe zjazdy ale zeby od razu wszyscy na e-fulach? Sporo ich sie kręciło po jakiś oficjalnych traskach - big foot czy jakoś tak. Nawet sobie zrobiłem jedną.
Rowerem miejskim z błotnikami, bagażnikiem i sakwą… w sumie miło. Ale następnym razem chyba założę okulary przed jazdą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Nie ma innej opcji jak się nie ma konta. Naprawdę na to nie wpadłeś?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny