Aktywne Wpisy

MonazoPL +119
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +202
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Przez ostatni tydzień testowałem #bf6 oraz #arcraiders
Na oba tytuły czekałem, kiedyś dużo grałem np. w #warzone
Ale przyznam że #battlefield 6 to czysty chaos, nie mam pojęcia co mam robić, nie odczuwam funu z tego że co chwilę ktoś wyskakuję na mnie z każdego narożnika.
Z drugiej strony arc raiders, swietny klimat ale rozgrywka strasznie nudna i powolna....
Co myślicie o tych grach?
#gry #gaming #pc #steam #pcmasterrace
@kidi1: jak nie mam konkurencji prawdziwych ludzi to czuje ze bez sensu gram
@nilfheimsan: Jeśli biegasz po mapie, jak za przeproszeniem spocony p---------c, to może i tak być. Battlefield to nie jest stricte kompetytywny, esportowy multiplayer jak cs, lol, cod. Umieranie było, jest i będzie integralną częścią Battlefieldów, niestety przy premierze BF6
@nilfheimsan: to jest normalne jak grasz w coś nowego. Umysł musi się przyzwyczaić do rozpoznawania postaci w danej grze na danych mapach. Mózg musi zacząć przetwarzać wszystko to co jeszcze nie rozumiesz - rzucanie okiem w odpowiednie miejsca na ekranie jak mini mapa itp. Musisz pograć trochę,
W #arcraiders pograłem może 1-2h i nie rozumiem tej gry. Niby koncepcja eksploracji lokacji zdominowanej prze maszyny i tryb coopa ale mam nieodparte wrażenie jak by to był symulator złomiarza. Idź do lokacji "A" zbierz złom nie daj się zabić przez robociki wróć przerób złom na perki, powtórz! ( ಠ_ಠ)
#bf6 Mi siadło osobiście aczkolwiek faktycznie ma trochę problemów
- Dynami jest za
@PCNO: dokladnie, na poczatku bylo fajne, po 4 rundach juz mega nudne, pojedynki z graczami byly fajne, ale przez to ze lootu czlowiek nie mial to zwykle spotykalem ludzi co juz mieli swoje bronie
@RadioaktywnyBorsuk: tak po prawdzie to duża rola DICE i EA w tym jest bo gra jest pomyślana dokładnie tak, żeby tych wszystkich codziarzy z ADHD zatrzymać na możliwie długo.