Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
O k---a przecież to ta p----------a do sześcianu ex partnerka tego typa
Jak dobrze pamiętam to ze dwa razy robotę przez nią stracił i był pomówiony o dosłownie wszystkie możliwe czyny, że typ jej jeszcze nie uciszył na wieki wieków to jestem pod wrażeniem
@YouCanCallMeBillieGates: aż mnie to zaciekawiło i przejrzałem sobie profile tej babki i gościa, oni oboje są nieco poje*ani :D. Babka gościa szpieguje, a typek też wypisuje
@pavlucco napisała że "nawet się nie kryje" z posiadaniem noża. Jest tysiąc powodów dla których ktoś nosi nóż na widoku i tylko jeden dla którego go ukrywa xd
@telemach20: ja pytałem czy można na strzelnicę iśc z pistoletem w kaburze. Majac licencje sportowa ? Z domu na strzelnicę. Bo to nie reguluje regulamin strzelnicy chyba, no nie ?
@smokingcat: mało tego mając licencję sportową, możesz nosić b--ń w kaburze chodząc po mieście i wcale nie musi być w kierunku strzelnicy;), tylko nie mów nikomu ;)
@telemach20: piknie. 30 lat temu szedlem po ulicy w ghenerwi ze sklepu / wypozyczalni z reklamowka broni i magnum 44 za paskiem. Takie mieli tam przepisy dziwne : ) mialem naście lat.
ten chłop ma potężne urojenia. WSZYSTKIE posty "nękające" go są napisane przez niego
@bodziak123: a wiesz przeszło mi przez myśl, że gość sam może być tym swoim hejterem :D. Pomyślałem tak, gdy przejrzałem jego profil, gdzie pisał o swoich problemach psychicznych. Ciekawy jest też post o tym, że szuka kogoś, kto będzie go bił za kasę. Myślę, że nie ma co gościa promować, ma jakieś problemy, nie jest to powód
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie się w tym lesie!
#bushcraft #wroclaw #noze #survival #logikarozowychpaskow
źródło: 1000015808
Pobierz@YouCanCallMeBillieGates: aż mnie to zaciekawiło i przejrzałem sobie profile tej babki i gościa, oni oboje są nieco poje*ani :D. Babka gościa szpieguje, a typek też wypisuje
@telemach20: albo faceta duzego lyzego wracajacego wieczorem z silowni
ten chłop ma potężne urojenia. WSZYSTKIE posty "nękające" go są napisane przez niego. z wykopu się usunął jak wyszło to tutaj na światło dzienne. ostatnio twierdził że stalkerka już nie żyje
nawet po tym wpisie to widać. niby stalkerka, męka go i jakoś ma zdjęcia jego z dwóch metrów jak pozuje XD
gość robił kilka zbiórek hajsu dla
@ArnoldZboczek: i cyk 5 lat w więzieniu grozi po ataku na puszka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo to nie reguluje regulamin strzelnicy chyba, no nie ?
Edit w rozporządzeniu jest to wprost napisane
źródło: image
PobierzCzyli psychiczny typ wziął sobie psychiczną pusie i się skończyło g---o aferą w Internecie i setka plusów w gorących xDDD
@bodziak123: a wiesz przeszło mi przez myśl, że gość sam może być tym swoim hejterem :D. Pomyślałem tak, gdy przejrzałem jego profil, gdzie pisał o swoich problemach psychicznych. Ciekawy jest też post o tym, że szuka kogoś, kto będzie go bił za kasę.
Myślę, że nie ma co gościa promować, ma jakieś problemy, nie jest to powód