Wpis z mikrobloga

Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.

Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.

Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).

Trzymajcie się w tym lesie!

#bushcraft #wroclaw #noze #survival #logikarozowychpaskow
pavlucco - Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia. 

Jakaś typiara zobaczyła fa...

źródło: 1000015808

Pobierz
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

O k---a przecież to ta p----------a do sześcianu ex partnerka tego typa

Jak dobrze pamiętam to ze dwa razy robotę przez nią stracił i był pomówiony o dosłownie wszystkie możliwe czyny, że typ jej jeszcze nie uciszył na wieki wieków to jestem pod wrażeniem

@YouCanCallMeBillieGates: aż mnie to zaciekawiło i przejrzałem sobie profile tej babki i gościa, oni oboje są nieco poje*ani :D. Babka gościa szpieguje, a typek też wypisuje
  • Odpowiedz
@pavlucco napisała że "nawet się nie kryje" z posiadaniem noża. Jest tysiąc powodów dla których ktoś nosi nóż na widoku i tylko jeden dla którego go ukrywa xd
  • Odpowiedz
@pavlucco @voot @Gandezz @YouCanCallMeBillieGates @Fekalny_okuratnik @klawiszs @SpicyButIcy
ten chłop ma potężne urojenia. WSZYSTKIE posty "nękające" go są napisane przez niego. z wykopu się usunął jak wyszło to tutaj na światło dzienne. ostatnio twierdził że stalkerka już nie żyje

nawet po tym wpisie to widać. niby stalkerka, męka go i jakoś ma zdjęcia jego z dwóch metrów jak pozuje XD

gość robił kilka zbiórek hajsu dla
  • Odpowiedz
@SpicyButIcy:

Wypowiada się on też obecnie na różnych grupkach redpill i MGTOW

Czyli psychiczny typ wziął sobie psychiczną pusie i się skończyło g---o aferą w Internecie i setka plusów w gorących xDDD
  • Odpowiedz
ten chłop ma potężne urojenia. WSZYSTKIE posty "nękające" go są napisane przez niego

@bodziak123: a wiesz przeszło mi przez myśl, że gość sam może być tym swoim hejterem :D. Pomyślałem tak, gdy przejrzałem jego profil, gdzie pisał o swoich problemach psychicznych. Ciekawy jest też post o tym, że szuka kogoś, kto będzie go bił za kasę.
Myślę, że nie ma co gościa promować, ma jakieś problemy, nie jest to powód
  • Odpowiedz