Wpis z mikrobloga

@Relox: "Napisałem więc do bezpośrednio do Lenovo - a Lenovo uznało...iż na trigger nałożona była zbyt duża siła. Czaicie? Naciskałem na przycisk, który przecież jest zaprojektowany do tego, żeby np. grając w fpsy naciskać go dosłownie co sekundę. Zastanawialiście się kiedyś podczas grania na padzie czy nie naciskacie za mocni/za często triggerów? Bo na urządzeniach lenovo powinniscie. Gdy zapytałem szanownego Pana z lenovo, czy po oficjalnym potwierdzeniu tego, że w
  • Odpowiedz
@Relox zakup w ME to nic złego, zakup Lenovo to co innego. Tego chlamu nie tkne ani w xkomie, ani komputroniku, ani morele. Lepiej kupić della czy producenta najgorszych drukarek niż ten chiński szmelc
  • Odpowiedz
@Przegrywultimate: Ty to wiesz, ja to wiem 3/4 wykopu to wie - ME to jest najwieksza januszerka wsrod emarketow i tu nie ma zadnego pola do dyskusji.
Nikt cie tak nie wyrucha jak ME.

Drugim sklepem, na ktorego wiecznie sa skargi, wiecznie problemy i wieczna afera jest xkom, a i tak ludzie (w tym) wykopki ciagna jak muchy do gowna. I srednio z raz w tygodniu widze jakies utyskiwania, krecenie
  • Odpowiedz
  • 0
@PurpleHaze: Niestety wiem, ze mną było to samo - 50 zł mniej niż w innych sklepach, no i nosacz się odezwał. Dlatego chciałbym, żeby jak najwięcej osób jednak nie popełniło mojego błędu :/
  • Odpowiedz
  • 0
@kidi1: ''Ktoś za mocno wcisnął i złamał. Co w tym dziwnego?'' miałeś kiedyś pada w ręku? :P Triggery są tak projektowane, żeby przy maksymalnym docisku nic nie pękało. Weź sobie pada od xboxa i nacisnij trigger z całej siły trzymając pada. Nic się nie stanie - a zapewniam Cie, gdybym grał tak, używając na palcu pełnej siły cały czas, to prędzej ja bym złapał palec, a nie jakiś plastik w
  • Odpowiedz