Aktywne Wpisy

Polasz +36
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
KarnetNaGlony +67
źródło: temp_file4304401283938043246
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
źródło: temp_file4304401283938043246
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
1. Start/Stop które nie da się wyłączyć na stałe.
2. Asystent pasa ruchu który może uniemożliwić Ci wyprzedzenie - do wyłączania co start auta.
3. Automatycznie hamowanie jak parkuejsz na żyletki w ciasnym miejscu / wjeżdzasz w trawę- nie wiem czy da radę wyłączyć?
4. Zczytywanie znaków - jak to w Poslce znaki z d--y, zabudowany dawno się skończył a auto pyka że jedziesz ponad 50 km/h... i wyłączaj to co uruchomioenie auta.
5. Auto nie pojedzie więcej niż 180km/h mimo że ma wystarczajaco mocy - to nawet na niemieckiej auostradzie nie pojedziesz sprawdzić "ile wyciągnie".
Czemu te systemy nie są opcjonalne?
Czemu nei można tego na stałe nie włączyć/wyłączyć pod siebie?
Co to za narzucanie rzeczy w samochodzie który spłacasz przez lata kredytem ?
WTF europejska motoryzacjo ?
#samochody #motoryzacja
źródło: image
PobierzAle to tylko w BMW, inne auta mają kierunkowskazy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O tak asystent pasa to dla mnie rak i bardziej niebezpieczny system, ostatnio wziąłem renault clio z trafficara, chciałem skręcić w prawo przy 70 a kierownica mi odbija w prawo, i wyświetla się jeszcze asystent pasa ruchu, nienawidzę tego specjalnie najezdzam na linie a ten mnie odbija.
Kiedyś jechałem toyotą corollą droga była pusta ograniczenie
@TypowyDaltonista Nie no te bajery są fajne jako opcjonalne dla tych co korzystają ale do jasnej ciasnej powinna być opcja wyłączenia na stałe jak Ci sie
@Lardor: najlepsza jest ta wszechobecna tabletoza w nowych samochodach. Człowiek pół dnia siedzi przed kompem, kolejne ćwierć dnia przed telefonem, a kolejne ćwierć spędza w samochodzie pełnym ekranów (przecież już nawet liczniki itp. są wyświetlane na ekranie XDD).
Oczka lubią to.
@TypowyDaltonista: kierownica stawia lekki opór i wibruje, ale nie blokuję się. Jest to irytujące jak są remonty i lekkim łukiem najeżdża się na linie, wtedy system wibruje i lekko odbija, trzeba silniej skręcić kierownice i tyle. Przy skręcaniu awaryjnym jakbyś szarpenala nią bo sarna
@niebadzogrem: ale wiesz, że to jest
Komentarz usunięty przez moderatora
Chłopie jeździłeś z tym kiedykolwiek czy czytałeś w internecie? Bo widzę nie masz pojęcia jak to działa xD
Asystent robi tylko lekki opór, przy takim manewrze nie ma nic do gadania
Już pal licho te systemy, raz lepsze, raz gorsze (zwykle gorsze), ale najbardziej w---------e w nowych autach jest to wieczne pikanie, brzęczenie, ostrzeganie, komunikowanie i tak dalej. Szału mozna dostać, jak na odcinku kilometra na pozamiejskiej drodze samochód musi koniecznie wysłać 8 (liczyłem) ostrzeżeń, zupełnie z
@xetrov: No i co w końcu wybrałeś?
@xkajteqx automatyczna skrzynia spoko
Rozumiem że start stop, zczytywanie znaków jest spoko ?