Wpis z mikrobloga

• 0
@HexenHeretic: przecież beka nie jest że zrobił przeszczep, tylko że zrobił go w polskiej klinice i jak stanie pod jakimkolwiek źródłem światła widać jego oryginalną linię włosów jak picrel

nie, to nie powinno tak wyglądać
  • Odpowiedz
@affairz: ja wiem ze cos nie wyszlo, widac wyraznie. Nie kazdemu przeszczep sie utrzymuje. Bardziej odnosilem sie nie tylko do twojego wpisu, ale do ogolu takich i owszem nie raz widze beke z jego zakoli, linii wlosow i przeszczepu, nie mowie ze ty konkretnie cisniesz. A dwa, czemu w Polsce zle? podobno lepiej niz ryzykowac w Turcji.
  • Odpowiedz
  • 4
@HexenHeretic: jak kiedyś zgłębiałem temat to zawsze wszędzie pierwsza porada była: nie robić w PL. a on mało, że zrobił, to jeszcze klinikę reklamował przy tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@affairz: To niekoniecznie kwestia błędu w procedurze. Niektórzy mają po prostu za mało "materiału" na głowie żeby to się mogło udać i niestety tak to wygląda jak się zdecydują. A że kasa nie śmierdzi to pewnie sporo lekarzy nie poinformuje że efekty u kogoś mogą być mizerne bo np. za mało włosów na tyle głowy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Parmenides69: ale dobre kliniki agresywniej eksplorują donor, korzystając przy tym z technik jego regeneracji - multiplikują w ten sposób niejako włosy

generalnie na miejscu Midla, który jest osobą medialną lepiej planowałbym miejsca, w których jest nagrywany - zero mocnego słońca w zenicie, zero lamp na korytarzach itp itd. bo przecież na stopklatce wyżej wygląda idiotycznie, a na pewno wygląda dużo gorzej niż gdyby tego przeszczepu nie robił ( ͡°
  • Odpowiedz