Wpis z mikrobloga

#konkurschopinowski Skoro ciężko dostać się na koncert do filharmonii, to może łatwiej będzie do Rotundy? Tak pomyślałem i stanąłem dziś w niemałej kolejce na koncert naszej jedynej reprezentantki, Zuzanny Sejbuk. Pod wpływem Konkursu postanowiłem wybrać się pierwszy raz na koncert fortepianowy i nie żałuję ( ͡° ͜ʖ ͡°). Udało się być wśród 100 osób, bo tyle mogło wejść jednocześnie do środka. Oczywiście to była incjatywa sponsora, wiadomo, darmowa kawa i słodki wypiek wprowadziły element zamieszania na sali, ale ogólnie było warto. Sama artystka dostała brawa na stojąco i musiała wracać się po ostatnim utworze, aby jeszcze raz się ukłonić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak ktoś nigdy na takim koncercie nie był, to polecam wybrać się choć raz, zwłaszcza jak ktoś, jak ja, zainteresował się ze względu na to wydarzenie. Ale raczej do normalnej sali koncertowej niż do bankowej kawiarni ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Pic rel to fortepian Kawai, na którym grała
bihu - #konkurschopinowski Skoro ciężko dostać się na koncert do filharmonii, to może...

źródło: 1000002002

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@bihu O, ktoś zamirkował o #konkurschopinowski w PKO Rotundzie! ʕʔ Dziękujemy za miłą recenzję! Co prawda nie było kaszlu jak w Filharmonii, ale były darmowe wypieki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zuzanna była wspaniała i cieszymy się, że na pożegnanie jeszcze zagrała jeden utwór – z boku był ładny zachód słońca! Zapraszamy ponownie i jeżeli tu Ci się podobało, to w Filharmonii/Operze
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@EkspertPKO: Pozdrawiam, liczę że zorganizujecie też coś z zupełnie innej beczki, np. na przyszłoroczne Mistrzostwa Świata w USA, Kanadzie i Meksyku. Pamiętam że kiedyś gościliście redaktorów "Kopalni", chyba przy okazji EURO, także w Rotundzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz