Wpis z mikrobloga

To musi byc fake :D Nie mozna byc az tak nieogarnietym :D

Odpowiedz

@gorzki99: jak zobaczyłem wyniki I tury wyborów prezydenckich, w których Braun zdobył 1,2 mln głosów to mnie już nic w tym kraju nie zdziwi, s----------e umysłowe tego narodu nie zna granic.
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: No dobra ale czesto to moglo byc "dla beki" bo nie mialo to zadnego wplywu na glosujacego.

Tutaj jednak wypadaloby czytac co sie podpisuje - najlepiej przeczytac ze zrozumieniem :D
  • Odpowiedz
@Zwierzak24: z PPK jest zazwyczaj tak, że w każdym januszexie wypełnienie rezygnacji z ppk jest nieoficjalnym wymogiem podpisania UOP.
Tak na marginesie PPK jest przy okazji świetnym testem na to czy pracujesz w poważnej firmie czy w dziadostwie, w normalnej firmie nie ma problemu z ppk, a w każdym januszexie wręczają ci druk z rezygnacją do wypełnienia
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: wiem jak to wygląda, ostatnio jak podpisywałem umowę to dostałem kwity czy chcę przystąpić do ppk, firma państwowa. Potem się dowiedziałem że przez okres próbny pracodawca nie ma obowiązku wpłacania na ppk. Co by było dalej to nie wiem bo zdążyłem się zwolnić przed podpisaniem stałej umowy.
  • Odpowiedz