Wpis z mikrobloga

Dzisiejszy odcinek mnie utwierdził w tym że Rolland jest ułomny. Chłop ani do gadki z tymi dziewczynami się nie nadaje ani na rolę. Wszędzie chwasty, środek lata a chłop dopiero melony sadzi, pomidory polowe w tunelach foliowych. Starzy umrą to chłop w sandałkach zimą będzie chodzić
#rolnikszukazony
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kinda: patrząc na stan tych roślin to uj z niego nie rolnik. Pamiętacie jakie rajki miał paprykarz. Wszystko od linijki. A tu nasrane jakiś traw, tu nelon tu jarmuż, wszystko zachwaszczone. To przecież trzeba nie plewić kilka tygodni
  • Odpowiedz
@momaniek: presja rodziny, znajomych. No jak to gej na wsi? Nie przyzna się nigdy że jest ciepły - albo będzie sam, albo znajdzie jakaś miekumatą babę i tak życie przezyje
  • Odpowiedz
@Kinda Mnie to wkurza, że on się zachowuje jakby miał dzieci z podstawówki na gospodarstwie - Ojeju, nie mogę powiedzieć której jajeczko wygrało bo będzie wam przykro i smutno. No kurde, to są dorosłe kobiety, raczej nie pójdą płakać w poduszkę bo ich jajko mu nie posmakowało ( _)
  • Odpowiedz
@momaniek: mama kazała, poza tym na wsi nie istnieje coś takiego jak gay'ostwo :3
@Nekros97 on tego nie robi aby być miły i nie urazić dziewczyn, on sie tak zachowuje bo to flaki z olejem a nie chłop, nie ma w nim żadnego konkretu, Kasia już przejrzała na oczy, mam nadzieje że ucieknie stamtąd sama a nie będzie dawała mu tej satysfakcji że to jaśnie hrabia ją odprawi. dziewczyny
  • Odpowiedz