Aktywne Wpisy

karolina-oska +118
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +92
Każdy kto szkaluje Karolinę to naprawdę ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglądać, nie przeszkadzać i być miła.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie

Mianowicie chodzi o gest cofania stron, przesuniecie palcem od prawej strony ekranu do środka czy cofnie mi to np stronę w jakiejś apce? Bo wiem , że jest to ale od lewej strony ekranu do środka a czy jest opcja zmiany to z prawej do środka? Mój obecny s23 to posada i większość smartfonów z androidem to posiada.
Druga sprawa, to mam ustawione w androidzie, że jak przytrzymam tę belkę u dołu ekranu to włącza mi sie asysten googla. Mogę nim zaznaczać, wyszukiwać różne informacje, tłumaczyć różne strony itp. Bardzo przydatna jak dla mnie funkcja. Pokazuję ją na screenie. Można ją w każdej apce wywołać właśnie przez przytrzymanie dolnej belki.
#iphone #ios #apple #smartfon #elektronika #telefony #android
źródło: 1000054448
PobierzNiestety odpowiedź na oba Twoje pytanie to: nie.
źródło: temp_file8616023042987353593
PobierzOk dzięki czyli zostaje przy tym co mam.
Gest jest inny, no ale jak chcesz używać iOS jak Androida to bez sensu się przesiadać.
O gest cofania z lewej do prawej - a tego nie ma.
Drugie pytanie było o circle to search I tego również dalej nie ma (musisz to robić przez apke Google, a nie ma gestu który po prostu to wywoła w systemie)
Gestu cofania od prawej nie ma. Co więcej - gest cofania od lewej jest zależny od developera, ale większość aplikacji ma.
Tłumaczenie stron jest wbudowane np. w Safari
Tłumaczenie ekranu w każdej aplikacji można zrobić trochę na około - robisz zrzut ekranu i każdy tekst możesz zaznaczać, wyszukiwać, tłumaczyć itp. Tak samo w sumie działa Visual Inteligence, tylko musiałbyś mieć wtedy ustawiony język angielski.
Podaj inne zastosowania tego paska na Androidzie,