Wpis z mikrobloga

@Tynin: To jest stelaż, na bank odkręcany bo niby po co miałby być zalany i w jaki sposób. Tam wszystko się odkręca, łatwiej lub trudniej ale się odkręca.
  • Odpowiedz
  • 0
@dzieju41: wlasnie nie wiem, wole zapytac bo moze ktos ma, twoje komentarze byly pomocne, dzieki, czekam moze jeszcze ktos sie wypowie na ten temat
  • Odpowiedz
  • 0
@dzieju41: a jeszcze zapytam, orgyginalna prosto z tej lampy oprawka ma koncowke taka, i nie wiem jaka oprawke wybrac, moj plan jest taki zeby zamowic dwie takie lampy i dwie oprawki czarne te najtansze co sa, potem proboje otworzyc jedna lampe i najwyzej jak sie uda odkrecic ta jedna lampe to wtedy odpakowuje wszystko a jesli nie to oddaje, sorki ze pytam ale no chce sie po prostu dowiedziec i
Tynin - @dzieju41: a jeszcze zapytam, orgyginalna prosto z tej lampy oprawka ma konco...

źródło: IMG_5806

Pobierz
  • Odpowiedz
@Tynin w tym gotowym przewodzie masz nakrętkę z gwintem musisz tylko przełożyć ten p--------k z drutu żeby osadzić klosz

znając ikee jak podejdziesz z czarnym przewodem to ktoś pomoże ci to zrobić w sklepie

jedyny problem to to mocowanie żarówki jest dłuższe niż w tym czarnym ale może też je się przekłada
  • Odpowiedz
@Tynin: ja wymieniałam kiedyś kabel, bo coś się popsuło. Tam był pleciony i na pleciony wymieniłam. 1m kabla na allegro lub b w markecie, przycinasz na długość wykrecasz, a później wkrecasz. Easy robota nawet dla kobiety
  • Odpowiedz